Foto: Printskrin

šut karta

RONALDOVU VERENICU ODMAH IZBACILI, IAKO JE OBORILA SVE REKORDE: Georgina stigla u šou u OVOM IZDANJU i šokirala sve! VIDEO

Fudbal

Georgina Rodrigez nije uspela da očara publiku i žiri u jednoj emisiji zabavnog karaktera u Španiji.

Iako je njeno pojavljivanje u prvi mah izazvalo oduševljenje, Ronaldova verenica nije uspela da očara publiku pa je ubrzo izbačena sa takmičenja.

Georgina je na pozornicu stigla neobično obučena, u kostimu lava, u kome je izvela svoj audio-vizuelni perfrmans. Tek kada je skiula lavlju glavu sa sebe otkriveno je da je ona pod maskom.

Ipak, Ronaldova lepša polovina nije svojim vokalnim sposobnostima i plesom uspela da zavede žiri i publiku, pa je dobila šut kartu.

Ako je za utehu, njen nastup je privukao enormnu pažnju u Španiji. Čak 4.4 miliona gledalaca su gledali njen nastup, što je oko 30 odsto gledalaca u Španiji u tom trenutku i čak 700.000 više nego dotadašnji rekord. Georginin nastup je oborio i društvene mreže u Španiji, pošto je ona bila prva tema u Španiji, a druga na svetu, iza izbora u Americi. Poslato je skoro 80.000 tvitova i preko 40 miliona poruka tokom njenog nastupa.

Kurir sport