Foto: Printscreen/Instagram

ZASLUŽENI ODMOR

HLADNO U BEOGRADU: Anastasija i Dara otišle u toplije krajeve, Teodora sa dečkom uživa na Zlatiboru!

Stars

Javne ličnosti u Srbiji ne boje se koronavirusa, pa dok jedni uporno zakazuju nastupe, drugi su rešili da otputuju u toplije krajeve.

Anastasija Ražnatović spakovala je kofere i otišla u Dubai, čime se pohvalila na Instagramu. Naslednica Cece Ražnatović objavila je najpre selfi iz aviona, a potom i iz hotelske sobe, odakle se pruža pogled na more, kao i na najluksuzniji hotel "Burdž el Arab". Pevačica je pokazala i da vreme provodi na plaži, ali nije otkrila ko joj pravi društvo, dečko Đorđe Kuljić ili neka od drugarica.

foto: Printscreen/Instagram

Pored Anastasije, magloviti Beograd napustila je i Dara Bubamara, koja uživa u Istanbulu. Samo što se vratila sa Zanzibara, gde je bila sa svojim 24 godine mlađim dečkom Tonijem, pevačica je ponovo otputovala, naravno s njim. Dara je objavila fotografije iz aviona, a potom i iz luksuznog hotela u kom borave. Podsetimo, pre Zanzibara, Bubamara je bila u Grčkoj i Dubaiju, tako da se ona ovog leta odlično provela, uprkos kovidu 19.

foto: Printscreen/Instagram

Za razliku od koleginica, Teodora Džehverović nije otišla van granica Srbije, već sa svojim dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem uživa na Zlatiboru.

foto: Printscreen

Njih dvoje su iznajmili apartman na planini, odakle se redovno oglašavaju. Kao i uvek, Džehva je i ovog puta želela da bude provokativna, pa je na Instagramu objavila fotografiju kako uživa pored kamina obmotana samo peškirom.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO