RAZNEŽILA SE

MILICA U SCENIRANJU OSTALA BEZ TEKSTA: Kada je videla poklon od NJEGA nije mogla da veruje, krenule i suze! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars
> 20:23h

Pevačica Milica Todorović pred kamerama emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji nije mogla da sakrije iskrene emocije kada je ugledala video poruku iznenađenja bivšeg dečka Nenada Jovanovića, sa kojim je bila u istoj postavi Zvezda Granda.

foto: Prinstcreen /Kurir tv

"Stvarno pamtim našu vezu po lepom. Mi smo bili zajedno skoro četiri godine i jednostavno kada više nije išlo rastali smo se u prijateljskim odnosima. I dan danas smo u dobrim odnosima, dobri prijatelji. Znam da je ona tu za mene i ja za nju isto tako šta god da treba. Imao sam relativno skoro i ovaj virus. Stvarno je pozvala i pitala da li mi nešto treba. Ona je talentovana, borac je, veliki radnik. Nije se promenila ni malo. Kakva je bila ranije takva je i sada. Iskrena je i to ljudi cene. ", rekao je Nenad.

"Njega poznajem dugo, on je u skladnom braku, raznežila sam se. Hvala na divnim rečima. Ja sam uvek tu za tebe. Ljubi Danila i pozdravi suprugu", rekla je Milica.

Nakon iskrene i dirljive video poruke usledilo je i iznenađenje u studiju kojem se Milica nije nadala.

foto: Prinstcreen /Kurir tv

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Kurir.rs/M.M.