USPEŠAN, A PRIVATNI ŽIVOT NE TRPI

DOKAZ DA POSTOJI IDEALAN MUŠKARAC! Veran muž i otac ČETVORO! Ovaj srpski glumac je OSTVARENJE SNOVA svih ŽENA! (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura
> 23:42h

Glumac kojeg publika zna kao pukovnika Dragana Kašanina iz serije "Vojna akademija", Nebojša Milovanović u svetu poznatih mogao bi da se opiše kao idealan muškarac. Dugi niz godina radi posao koji voli, a privatni život nikada ne trpi. U brak je sa Tijanom sa kojom ima četvoro dece.

Kako funkcioniše njegov život u doma pandemije! - Ljudi mjoraju da rade svoj posao i u ovim okolnostima mi smo imali neka snimanja već u kontinuitetu. Kada se sve zatvorilo mi smo jedva čekali da se sve nastavi - kaže Nebojša.

Glumac kojeg pubila zna iz raznih popularnih serija je otac četvoro dece. Nebojša i njegova supruga Tijana imaju četvoro dece - ćerke Nadu i Veru i sinove Stojana i Andriju.

- Ja se trudim da što više vremena, kad ne radim, provodim sa svojom porodicom i zaista mislim da ništa ne uskraćujem deci u tom smislu. Stvarno gledam da svaki trenutak provedem sa njima. U jednom trenutku naša šestočlana porodica svela se na jednu sobu, ostatak stana nismo ni koristili i to je deci jako prijalo - kaže Nebojša.

Lepi glumac izuzetno je srećan što pored sebe ima ženu koju voli, dok je u isto vreme posvećen poslovnim poduhvatima.

Zbog njegovog stila i načina života mnogi tvrde da je baš ovakav tip muškarca onaj koji sve žene žele.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Kurir.rs