Foto: Zoran Šaponjić

horor

MISTERIOZNA SMRT DEVOJKE U NOVOM PAZARU: Amina pronađena u lokvi krvi zaključana u hotelskoj sobi! FOTO

Telo Amine M., po nalogu višeg javnog tužioca, poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti

Crna Hronika

Novopazarka Amina M. (22) nađena je juče mrtva u hotelskoj sobi u centru Novog Pazara, a pored tela bili su vidljivi tragovi krvi. Leš je, kako saznajemo, najmanje tri dana bio zaključan u sobi.

- Telo su našli radnici hotela. Osoblje je najpre primetilo da se devojka tri dana nije pojavljivala na recepciji, niti je izlazila napolje, a istovremeno je iz sobe počeo da se širi neprijatan miris - kaže izvor iz istrage.

zapečaćena vrata hotelske sobefoto: Kurir

Prema njegovim rečima, Amina M. je sama došla u hotel i iznajmila sobu. - Osoblje je pozvalo policiju, a kada je patrola došla, prvo su rezervnim ključem probali da otvore vrata. Međutim, soba je bila zaključana iznutra, a ključ je bio u bravi. Zato su morali da obiju vrata. Unutra su zatekli devojku u lokvi krvi - kaže sagovornik.

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo kako je nesrećna devojka preminula.

- Na uviđaj je izašao i viši javni tužilac, koji je naložio obdukciju, a rezultati do zaključenja ovog broja nisu bili poznati. Zasad je smrt devojke misteriozna - kaže izvor. Po nezvaničnim podacima iz istrage, najverovatnije je reč o predoziranju.

Niko je nije tražio

Nestanak nije prijavljen Iako je devojka bila mrtva najmanje tri dana, njen nestanak nije bio prijavljen policiji. - Policija će stupiti u kontakt sa njenom porodicom kako bi se sa njima obavio razgovor i utvrdilo zbog čega se nisu zabrinuli što je nema nekoliko dana - kaže izvor.

- U sobi su, navodno, nađeni i droga, tablete, a telo je u sobi, pretpostavlja se, bilo i duže od tri dana. Takođe, na rukama su uočene povrede koje mogu da ukažu na to da je ona sama sebi presudila - kaže izvor.

Kako dodaje, policija je uzela mobilni telefon pokojne devojke, koji će biti poslat na veštačenje. - Utvrdiće se s kim je bila u kontaktu i s kim je obavila poslednji razgovor ili razmenila poruke. Takođe, utvrdiće se i da li je nekome poslala oproštajnu poruku - dodaje izvor.

u ovoj sobi pronađena je mrtva devojkafoto: Kurir

Iako je Amina sama došla u hotel, biće utvrđeno da li ju je neko posećivao u sobi.

- Radnici su rekli da nisu primetili da joj je neko dolazio, ali s obzirom na okolnosti, sve će biti istraženo - dodao je izvor upoznat sa slučajem.

Kurir.rs/ Z. Šaponjić - J.Ivić

Foto: Kurir, Z.Š.