Foto: Vladimir Šporčić

RAZDOR

KARAĐORĐE ĆE OPET POKUCATI NA MOJA VRATA DA TRAŽI POMOĆ: Srboljub Subotić kivan na brata, sve mu je PLAĆAO, ali okrenuo NOVI LIST

Stars

Srboljub Subotić oglasio se bombaškog napada u Kaluđerici.

Bivši rijaliti učesnik otkrio je da je dobro, ali da postoji mogućnost da je stradalo imanje njegovog brata Karađorđa koji je trenutno u rijalitiju.

"Ja sam, hvala Bogu, dobro. Evo večeram i gledam "Parove". Moje dvorište je čitavo, nije pala bomba. Ali moguće je da je nastradalo Karađorđevo imanje, onaj njegov salaš gde drži konje. To je na drugom kraju Kaluđerice", ispričao je Subotić.

foto: Printscreen, Vladimir Šporčić

"I pre dve godine su mu zapalili imanje i ubili konja, verovatno opet pokušavaju da ga nerviraju dok nije tu. Već dva meseca je u rijalitiju, gledam ga i ne verujem šta priča i kako laže. Izdržavao sam ga kad nije imao ni dinara, a on sad sve to poriče", rekao je Srboljub za "Star" prenose mediji, pa dodao:

"Zato nisam uzeo na sebe obavezu da mu plaćam račune dok nije tu, ne znam ko mu plaća obaveze, ni da li ima struju i vodu ili su mu možda sve isekli. Doći će on opet na moja vrata i po moju pomoć, samo polako."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Star