Foto: Ana Paunković

ZAJEDNIČKI ŽIVOT

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! TRUDNA JELENA SE USELILA KOD DOKTORA U STAN: Teniserka puca od sreće, sve podređeno bebi! NOVI POČETAK

Tenis

Jelena Janković na sve načine pokušava da sakrije da sa izabranikom, specijalistom interne medicine Brankom Baraćem, čeka bebu, što je Kurir juče ekskluzivno otkrio, ali i to da je s doktorom odnedavno započela zajednički život.

Teniserka se, kako saznajemo od izvora bliskih porodici, preselila u stan svog dečka, gde će ubuduće živeti.

Branko Barać foto: Instagram

Prema našim saznanjima, Barać ima nekoliko nekretnina u Beogradu, ali najkomotniji stan je upravo onaj gde su rešili da zasnuju svoju porodicu. Njih dvoje će za šest meseci dobiti ćerku i već su počeli s pripremama za taj dan. Inače, o životu Jeleninog partnera se malo zna, a kako smo saznali, on iza sebe već ima jedan brak.

foto: Ana Paunković

Tokom jučerašnjeg dana u nekoliko navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s porodicom Janković, kao i s Baraćem, ali niko od njih nije odgovaralo na naše pozive i poruke. Zbog toga se ekipa Kurira uputila na Voždovac do zgrade u kojoj žive Jelenini roditelji. Pozvonili smo na interfon, ali se niko nije javljao niti su se pojavljivali napolju. Jedna njihova komšinica, koja ne želi da joj se ime pominje u medijima, rekla nam je da ni ona nije neko vreme viđala Snežanu i Veselina, ali jeste teniserku. - Jelena je dolazila pre mesec dana. Bilo je još lepo vreme i čini mi se da joj se još tada nazirao stomak. Baš smo pomislili da je u drugom stanju. Lepo i srećno je izgledala. Što se njenih roditelja tiče, njih nisam duže vreme videla - rekla je komšinica.

foto: Profimedia

Posetili smo i Dedinje, gde Jankovićeva ima stan u koji često dolazi nakon selidbe. - I kad je tu, ona slabo izlazi. Svakako i kad ide negde, uglavnom kolima izađe kroz garažu. Trudna je sigurno, nosi široke kapute i deluje kao prava trudnica - kaže jedan komšija iz zgrade, koji nije bio raspoložen za fotografisanje. Podsećanja radi, Jelena i Branko su se upoznali nakon teniskog turnira koji je u junu održan u našoj prestonici. Nakon sumnje da ima koronu, teniserka je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je upoznala doktora, s kojim je počela da se viđa mimo ordinacije.

Aleksandar Panić

Sestra Dijana Rokvić Želim joj da rodi dete čoveku koga voli

foto: Privatna Arhiva

Jelenina sestra od strica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, bila je iznenađena kad smo je pozvali za komentar. - Svim ženama želim sreću da postanu majke. To je najlepši osećaj. Naravno da bih volela da moja sestra od strica bude trudna i da čoveku koga voli rodi dete. Međutim, kad ona javno bude potvrdila da je u drugom stanju, u tom slučaju ću da kažem šta imam. Zasad poštujem njenu privatnost - rekla je Dijana za Kurir.

Kurir sport