Foto: @starsport

Saznajemo

TENISER I REPER POSTALI PARTNERI: Đoković se udružio sa Džej Zijem, otvaraju fitnes centar

Tenis

Novak Đoković ušao je u biznis s reperom i producentom Džej Zijem. Naš najbolji teniser i suprug muzičke zvezde Bijonse uskoro će otvoriti fitnes centar u Americi. Oni su u zajednički projekat uložili nekoliko miliona dolara, objavio je francuski portal Raprnb.com.

Prema rečima sagovornika, Novak i Džej Zi su se upoznali preko zajedničkih prijatelja na jednoj humanitarnoj večeri. Iako se ne pojavljuju u javnosti zajedno, privatno se često druže i najbogatiji producent na svetu redovno posećuje Novakove mečeve kad igra u Americi.

foto: EPA/Yoan Valat, Profimedia

Njih dvojica su se videli pre nekoliko meseci i na obostrano zadovoljstvo odlučili da uđu u investiciju iz sfere sporta budući da se reper, iako je iz muzičkog sveta, i te kako razume i u tu oblast. Nole i Džej Zi su razgovarali i došli na ideju da je najbolje da pokrenu fitnes centar koji će biti najmoderniji u Americi. Potpisali su zajednički poslovni ugovor o saradnji i utanačili sve detalje. Radi se o najsavremenijem fitnes centru, koji će pored svih sprava za vežbanje imati i uređaj za vertikalno penjanje. Novak već na društvenim mrežama prati ovaj fitnes centar, dok njegov poslovni partner nema ni Fejsbuk, ni Tviter ni Instagram.

foto: EPA/Andrej Cukić, Profimedia

Otvaranje je planirano do kraja godine, ali zbog pandemije koronavirusa proći će bez zvanica i bez pompe. Mnoge poznate ličnosti koje su saznale za ovaj projekat već su se zainteresovale da tamo i treniraju, tako da nema sumnje da će se teniseru i muzičaru svaki uloženi dolar brzo i vratiti. A nesumnjivo je da će tu trenirati i Bijonse, koja svakog dana po nekoliko sati provodi u teretani. Inače, i Novak i Džej Zi novac najčešće ulažu u nekretnine, a ovaj poslovni poduhvat smatraju dobrom investicijom.

Ljiljana Stanišić / foto: Profimedia