Foto: Starsport©

raste broj onih koji neće da ćute

JOŠ JEDAN AS DIGAO GLAS: Boban Dimitrović za promene! FSS bez stava i morala

Posle Nemanje Vidića, Nemanje Matića, Ognjena Koromana, Danka Lazovića, Dragana Mrđe, glas za promene u Fudbalskom savezu Srbije digao je i bivši reprezentativac Boban Dmitrović.

Fudbal

Fudbaler koji je u eri selektora Dejana Savićevića i Ilije Petkovića nosio dres nacionalnog tima, pa je žestoko udario na Kuću fudbala.

Dmitrović je optužio rukovodioce Saveza za brojne probleme sa kojima suočava naš fudbal, a sve je kulminiralo neodlaskom Srbije na Evropsko prvenstvo.

Dmitrovićevu objavu na Fejsbuku prenosimo u celosti:

"Nadimak "gajba" sve govori. Opstaješ jer si obična gajba za punjenje i pražnjenje! Odgovoran si kao predsednik regiona i član IO odgovoran si za mnoge stvari:

- glasao si za godišnje članarine koje su sa 600 dinara skočile na 4.000;

- glasao si da registracija dece iznosi 6.500 dinara;

- glasao si da pojedini sporedni članovi stručnog štaba imaju premiju tričavih 300.000 evra za prolaz;

- glasao si da svako može doći do trenerske diplome, samo je bitno da se "otvori";

- glasao si da igrači i treneri imaju prava kao robovi;

- glasao si da glavnu reč u omladinskom fudbalu i kadriranju vodi srpskoligaški klub sa motom "dobro došli u pakao".

Vizija?! O kojoj viziji pričaš, ulaze nam klubovi bez plasmana, izbacujete sa liste poštene sudije, proširili ste omladinsku ligu zbog kladionica, šaljete egzekutore obučene u sudije, posmatrače i delegate, Pazova je postala privatni posed, dali ste početniku da bude pomoćnik selektoru, dali ste početniku da bira selektora... A da, opet ćete o stadionima, reflektorima, sistemima za zalivanje, kako smo otišli na Svetsko prvenstvo... GDE VAM JE KONTINUITET?! Svi vi gore ste postali jedne obične saksije, bez stava, trunke morala, zato smo tu gde jesmo!

foto: Printscreen

Bolje daj odgovore zašto je otišao Mažić, zašto su reprezentaciju napustili Matić, Ivanović, zašto Batica Mirković nije prihvatio mesto pomoćnika selektora, već ste "udomili" početnika?!

Kult reprezentacije se ne stvara pored gajbi, već pored ljudi od imena i prezimena, pored časnih i poštenih ljudi!

Igraš se decenijama srpskim fudbalom, zarad ličnog interesa, da bi od gajbe prerastao u lepše pakovanje, ali ti ne ide!

P. S. Nadam se da si prosledio izjavu tamo gde treba da bi dobio neki "plusić"... Nadam se da je predsednik Zapadnog regiona Branko Stojaković toliko pametan da se ne oglasi, ako ne zbog sebe, onda zbog FK Sloga iz Požege", navodi se u objavi Bobana Dmitrovića.

Kurir sport