Foto: AP

otvoreno

NE DAJ BOŽE DA ON POSTANE PREDSEDNIK: Kongresmen i lekar Roni Džekson brutalno analizirao zdravlje Džoa Bajdena! (VIDEO)

Novoizabrani kongresmen i bivši lekar Bele kuće dr Roni Džekson (R-TKS) raspravljao je o sumnjivoj zdravstvenoj sagi koja okružuje bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena.

Planeta
> 16:58h

Prošle nedelje je objavljeno da je Bajden povredio desno stopalo dok se igrao sa svojim psom. Zbog toga je Bajden ove nedelje viđen u javnosti kako nosi longetu.

"Očigledno je da svako može da se oklizne i padne. Zapravo sam slomio zglob tokom kampanje ... ali ovde je problem: i dalje tvrdim da se nešto dešava sa zdravljem Džoa Bajdena. Možete se osvrnuti na to kako je ranije izgledao u kampanji", rekao je Džekson, pitajući se da li se 78-godišnjaku u ovom trenutku "daju lekovi".

"Ima dobrih dana. Ima loše dane", nastavio je Džekson. "Mislim da je trenutno u prelaznom periodu gde razvija neke rane kognitivne probleme koji su samo povezani sa godinama i mislim da neće biti dobro biti vrhovni komandant u toj situaciji".

„Ne daj Bože da nam postane predsednik“, rekao je Džekson. „Čvrsto verujem da ako uđe u Belu kuću, neće biti tamo više od godinu dana pre nego što se nešto pojavi i oni moraju da ga uklone sa funkcije, a Kamala Haris postane predsednica.“

Džekson je rekao da takođe veruje da je Bajdenov odlazak nakon što preuzme funkciju i preda uzde Harisovoj deo „velikog plana od početka“, čim su shvatili da su zaglavili s njim kao svojim kandidatom.

„Nemam poverenja u njegovu kognitivnu ili fizičku sposobnost. Po mom mišljenju, on nema kognitivne resurse ili fizičku izdržljivost da bi radio ovaj posao“, zaključio je.

Kurir.rs/Brejtbart