Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

tuga

KAD VIŠE NIJE IMAO NOVCA, SVI SU GA ZABORAVILI: Saša Matić otkrio TUŽNE DETALJE života pokojnog Džeja! Zbog ovoga će vam SRCE PUĆI

Stars

Muzička legenda Džej Ramadanovski svojim odlaskom ostavio je ogromnu prazninu, kako na domaćoj estradnoj sceni, tako i u srcima svih onih koji su ga poznavali, voleli i poštovali. Njegova porodica, kolege i prijatelji neutešni su zbog njegove smrti i još ne mogu da poveruju da ga više nema, a svako od njih za proslavljenoj pevača ima samo reči hvale.

Saša Matić, kolega i prijatelj Ramadanovskog otkrio je tužne detalje života pokojnog pevača, a ovo će mnogima naterati suze na oči. Naime, kako je poznato, Džej je uvek bio široke ruke, rado je pomagao siromašnima, a kako pevač kaže, njemu su mnogi okrenuli leđa kad više nije imao para.

- Džeja su skoro svi ostavili kad više nije imao novca. Uz njega su ostali samo njegovi priajtelji - Rule, Mića Sovtić, Aco Pejović, Aca Lukas i ja. Bio je toliko velikodušan, da ko god mu je na ulici nešto tražio, dobio je od njega bar 100 evra - otkrio je Saša Matić.

Inače, Džej će po odluci porodice biti sahranjen po muslimanskim običajima. Džej će počivati u Aleji zaslužnih građana na Novog groblju u Beogradu, a njegova porodica će mu ispuniti poslednju želju, pa će biti ispraćen uz zvuke violina. Njegovoj sahrani 11. decembra prisustvovaće veliki broj muzičara, oko 20-30 svirača, potom Koletov orkestar, violine na čelu sa Momom Stanojevićem, Perica Vasić, mali Joca, naslednik Bobana Voza, kao i muzičar Micko.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/informer

BONUS VIDEO