Foto: Promo

TIKET ZA ANALE - Pogledajte kako je ovaj CAR uspeo da pogodi CELU LIGU ŠAMPIONA (FOTO)

Sport

Ovaj tiket je apsolutno prešao igricu zvanu klađenje na Ligu šampiona! Najmanje što možemo reći za ovu majstoriju koja zlatnim slovima ostaje upisana u istoriju sportskog klađenja u Meridianu i celoj Srbiji.

Dobitni tiket koji vidite, rapsodija klađenja na fikseve, pandan je čuvenim listićima sportske prognoze.

O ovakvim isplatama sanja svaki igrač, poznati su još i „tiketi iz sprdnje“, ali kad „dođu“ i kao ovaj preplave internet – to obično bude „hall of fame“.

Na uplatnom mestu kladionice Meridian ovaj igrač na 20 uloženih dinara inkasirao 275.855,55 dinara, zahvaljujući bonusu na broj parova koji od nedavno iznosi čak 2000%!

Osam mečeva - ukupna kvota 12.538,89, komplet program Lige šampiona prošlog utorka.

Sistem zvani „kec, iks, dva“ – ma ovo 99% igrača ni za tri života ne bi pogodila. Uz ogromnu, ogromnu žal što ulog nije bio jači.

foto: Promo

Pre nego što u detalje pogledamo ovak tiket – podsećamo te da Meridian sve novoregistrovane igrače časti ubedljivo najvećim bonusom na tržištu klađenja – 1500 RSD BONUSA BEZ IKAKVOG USLOVA!

Bonus preuzmi OVDE.

Šta je tek ovaj car od igrača pogodio… Da će Bajern, iako u kombinovanom sastavu, doći do boda u Madridu, da će Atalanta biti ta ekipa kojoj će autsajder Midtjiland pomrsiti račune i uzeti svoj prvi bod u grupi, da će Inter pobedom u gostima ostati u igri za 1/8 finala, i naravno da će Šahtjor u snežnom Kijevu „rashodovati“ kraljevski klub.

Da ne pričamo o pobedi Marseja, Liverpula i Salcburga.

A Siti? Zamislite drame i preskakanje srca kada je Siti u Portu za 0:1, koji je VAR poništio i spasao od propasti ovakvu epsku priču.

A novokrunisanom kralju klađenja – skidamo kapu i dobrodošao u kladioničarski Hall of fame!

Uz najveći bonus na tržištu i večerašnje izdanje LŠ neka sledeća ovakva priča bude baš tvoja!

Promo tekst