Foto: Printsceen/Youtube/Deca sreće

Hit priča

OVO MALO KO ZNA: Džej dobio ime po junaku iz filma, a evo ko je presudio da se pevač tako zove! SIMBOLIKA

Stars

Džej Ramadanovski je ime dobio po jednom junaku iz filma. Kako priča njegov prijatelj Zoran Jagodić Rule, pevačevi roditelji su bili oduševljeni filmom koji su gledali, a gde se glavni junak zvao Džej.

foto: Dragan Kadić

- Njegovi roditelji su gledali neki film. Majka mu je bila trudna i dogovorili su se ako bude musko da će se zvati Džej po junaku iz tog filma. Ne znam koje je ostvarenje u pitanju, ali čini mi se da mi je to ispričao - kaže Rule.

foto: Marina Lopičić

Pevać Džej Ramadanovski biće danas sahranjen u Aleji zaslužnih građana na novom groblju u 14.30. Rodbina će saučešće primati u kapeli od 13 časova.

Pevač će biti sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Pevač je verovao da je Bog jedan i molio se i često išao u crkvu na Kalemegdanu posvećenu Svetoj Petki, pa će, kako su mediji preneli, biti sahranjen i sa ikonom ove svetice.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Dragana Udovičić, Kurir

kurir.rs/Lj.S.

BONUS VIDEO