Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO

PEVAČ U VERI TRAŽIO SPAS: Darko se u manastiru Tumane molio za tatu!

Stars

Darko Lazić se na sve načine borio kako bi spasao svog oca Milana Lazića, koji je, nažalost, preminuo prošle nedelje. On će danas biti sahranjen u 13 sati na groblju u Brestaču, gde porodica Lazić živi.

foto: ATA images, Ana Paunković

Pevač je gajio nadu da će se njegov otac oporaviti nakon što je tokom operacije smanjenja želuca pao u komu, a i u veri je tražio spas. Zbog toga je prošle nedelje, saznajemo, posetio manastir Tumane, gde se nekoliko sati molio za ozdravljenje svog roditelja.

foto: Printscreen

Nažalost, i pored sveg napora lekara i jake vere porodice da će Milan pobediti, on je preminuo u jutarnjim satima u nedelju u bolnici "Sveti Sava" u Beogradu. On je, inače, primljen u bolnicu u teškom stanju i lekari su porodici odmah rekli da su male šanse da preživi. Ipak, pevač, i pored surove istine, nije gubio nadu pa je otišao na sveto mesto, gde se molio pred moštima dvojice svetitelja, Prepodobnog Zosima Sinaita, na čijem grobu je i nastao manastir, i Prepodobnog Jakova Novog, našeg savremenika, učenika Svetog vladike Nikolaja.

foto: Printscreen/Prva TV

To nije prvi put da Darko odlazi u ovaj manastir, gde se mnogobrojni ljudi mole i vape za pomoć kraj moštiju tumanskih svetitelja. Mnogi koji su imali ne tako srećne životne priče svedoče o veri i oporavku od najtežih bolesti čudom molitve, svetitelja i Boga, što je i Laziću pomoglo posle teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine, iz koje se jedva izvukao živ. Podsetimo, Milan Lazić podvrgao se operaciji smanjenja želuca kako bi se rešio viška kilograma, baš kao što je to učinio i njegov sin, koji mu je to i savetovao. Nažalost, tokom operacije je došlo do komplikacija koje su Lazića koštale života.

foto: Kurir

Kurir.rs/ Lj. S./ Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić