prelepo

DARA BUBAMARA POKAZALA KAKO JE UKRASILA STAN NA DEDINJU ZA PRAZNIKE: Pevačica snimila svaki detalj, sve pršti od LUKSUZA! (VIDEO)

Stars

Pevačica Dara Bubamara spremna je za praznike. Pevačica je na svom Instagram profilu objavila video snimak pa pokazala kako je okitila jelku i kako je ukrasila luksuzni stan na Dedinju.

foto: ATA Images

Pevačica je pokazala svaki detalj. Jelku je okitila u srebrno-zlatnoj kombinaciji, a tu je i ukras irvasa kao dekoracija.

Podsetimo, njene komšije su nedavno prokomentarisale da je previše bahata i bezobrazna drugi je hvale i imaju samo lepe reči za nju.

- Dara po Novom Sadu jurca kolima. Iako ovde niko ne vozi brzo, ona je izuzetak. Osim toga, parkira se gde stigne! Izgleda da za nju zakon ne postoji. - rekla je Darina komšinica. Dok drugi pak kažu da im bez problema i pripazi na ljubimce dok oni završavaju obaveze.

Dara je poslednji meseci u žiži javnosti zbog svoje veze sa preko dve decenije mlađim Markom. Oni kače fotke sa putovanja i uživaju u ljubavi koju javnost redovno prati.

Ona često na svom Instagram profilu objavi fotografiju sa novopečenim momkom, a nema sumnje da baš uživaju u ljubavi.

foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.