Foto: Printscreen/Ami Dži šou

POJAVILA SE U EMISIJI I ŠOKIRALA

ŠOK! NADEŽDA KOST I KOŽA U MINI SUKNJI! SMRŠALA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Lice joj upalo, ima 48 kilograma, MOLE je da JEDE! (FOTO)

Stars

Nadežda Biljić, pevačica koja je bila u rijalitiju i ima pravu dramu sa Tomom Panićem pojavila se neprepoznatljiva.

Kako je sama nedavno rekla, ima 48 kilograma, što su svi mogli i da primete. Korisnici društvenih mrežama odmah su počeli da komentarišu Nadeždine noge, koje su premršave, ali i upalo lice.

foto: Printscreen/Ami Dži šou

"Imam 48 kilograma. Imala sam 54 kilograma. Nije sve to zbog Tome, ja generalno kad sam pod stresom to mi se dešava", rekla je Nadežda.

Nadežda Biljićrekla je da svoje dete nikada ne bi dala porodici Panić, jer ga je ona nosila devet meseci i oseća njegove otkucaje srca. Zatim je dobila i pitanje da li bi ušla u rijaliti program "Zadruga", a nakon što je odgovori bio potvrdan, Biljićeva je istakla i kako bi se ponašala u Beloj kući, kao i šta bi rekla Tomi Paniću.

foto: Printscreen/Ami Dži šou

"Ušla bih! Rekla bih: "Dobro veče ljubavi, kako si?", došla bih i legla u njegov krevet i rekla: "Ja sam došla kod mog muža". On ne bi smeo da pisne. Ne smem da otkrivam puno, nas dvoje čeka ozbiljan razgovor. Ironično i odvratno bih rekla: "Zdravo ljubavi", naravno, ne bih legla nikad u njegov krevet. Ne bih se ponižavala. Rekla bih mu: "Sledeći put kad budeš želeo da praviš dete, budi roditelj", izjavila je ona u emsiji "Ami Dži šou".

foto: Printscreen/Ami Dži šou

"On je taj koji o meni priča da sam ja k*rva. Iz kog razloga si ti takvoj osobi napravio dete? Dete ne može slučajno da se napravi. Ja njemu nisam bila ljubavnica! Ja ne mogu njega da iščupam iz srca tako lako, ali moram da stanem u odbranu sebe. Ja sam dva meseca ćutala, rekla sam šta sam imala da kažem, gospođa (Jasmina Panić) je nastavila. Ja sam niko da razdvajam sina i majku, ako oni imaju takav odnos, ja smatram da to nije normalno, ja treba da se povučem. Ja sebi nikad ne bih oprostila da razdvojim sina i majku", priča Nadežda.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.