Foto: Pritnscreen

emotivna

TANJA SAVIĆ PROMENILA IZGLED, PA DONELA JOŠ JEDNU VAŽNU ODLUKU! Otkrila kako provodi dane BEZ SINOVA, pa poslala jaku poruku! FOTO

Stars

Pevačica Tanja Savić mesecima vodi borbu sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je u aprilu odveo njihove sinove u Australiju.

Nedavno se spekulisalo o njhovom pomirenju, o čemu je Dušan javno govorio, dok je Tanja kasnije to demantovala. Ipak, jedno je sigurno - ona nema nameru da odustane od svoje borbe, što je sada objavila na svom Instagramu.

"Ljubim vas sve. Čuvajte se. Smejte se i kada vam je najteže. Tako ja funkcionišem ovih dana i svo ovo vreme dok sam bez dece. Kada ne možete ništa da promenite, morate da ostanete jaki i motivisani da ce sve ovo jednom proći. Sve dok ima nade u meni, imam za sta da se borim. Samo jako! Želim vam lep ostatak dana" napisala je Tanja u opisu fotografije na kojoj je pozirala nasmejana.

Inače, Tanja je rešila da promeni i svoju frizuru, pa tako je uradila i afro lokne, za koje joj pratioci kažu da joj i te kako dobro stoje.

"Ne znam kako da objasnim ljudima da veruju meni. Iz poštovanja prema meni, mediji ne bi trebalo da objavljuju Dušanovu priču u prvi plan i da meni narušavaju ime. Sve ovo što sam radila godinama, borba od aprila, kao da je palo u vodu", rekla je Tanja nedavno u emisiji "Grand magazin".

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.