Foto: Printscreen

BESNA

MAJKA NECE TIKTOKERA DOBILA NERVNI NAPAD ZBOG PRIZNANJA SINA: Bora je bio sa muškarcima, a imam i DOKAZE! Tužiću ga za DUŠEVNI BOL

Rijaliti

Nakon priznanja Nenada Lazića Nece da je zaljubljen u svog cimera Boru Santanu ne reaguje burno samo Borina bivša devojka Milica Kemez, već i majka popularnog Tiktokera koja ne želi da prihvati da njen sin ima sklonosti ka istom polu.

foto: Printscreen

Naime, Milena Lazić demantovala je da je Neca gej, sada je rešila da iznese sav "prljav veš" Bore Santane u kojeg je njen sin navodno zaljubljen. Ona smatra da je Santana kriv zbog toga što je tiktoker s*ksualno posrnuo, ali joj smetaju i svakodnevne uvrede koje njen mezimac trpi od svog cimera.

"Tužiću Boru za sav duševni bol koji stvara mom sinu i nama u kući. Odakle mu pravo da toliko vređa i psuje mog Necu i mene po svim mogućim osnovama? Nenad je zbog njega načisto posrnuo - i fizički i duhovno! Izgleda i psuje kao uličar, a nekada je persirao ukućanima i bio primer lepo vaspitanog deteta. Teško nam je sve ovo da gledamo!", počinje priču Lazićeva, pa tvrdi da je Bora Santana zapravo prikriveni homos*ksualac.

foto: Printscreen

"Bora je pe*er! Izneću dokaze koji ukazuju na to da se viđao sa jednim muškarcem iz Smedereva. Zajedno su išli u više lokala po Smederevu i okolini i pritom bili prisni. Imam ljude koji će to sve da potvrde i da otkriju gde su se viđali i šta su radili. S obzirom na to da je i sam gej, kako onda Bora može toliko da urniše Necu? Pa on je naveo mog sina da misli da je gej! Pa sve i da je Nenad bis*ksualan, kakve veze Bora ima sa tim? Neka ga ostavi na miru! Videćete da će Neca sve demantovati kada izađe napolje, a sada igra igru, jer želi što duže da ostane u rijalitiju", rekla je Milena, ubeđena u svoje tvrdnje, a onda je imala i lepe reči za pojedine zadrugare.

"Kristijan i Tomović su zaštitnički nastrojeni prema Neci! Kada neko od njih kaže Bori da ne zezaju Necu, Bora se uplaši i umiri. Lepo mu Kristijan kaže: "Neca je tebe podigao, a ne ti njega. Tebi je pala popularnost, a sada ti je Neca digao rejting više nego što je samom sebi!", kaže majka zadrugara.

foto: Printscreen/Zadruga

Na pitanje da li bi ušla u rijaliti, kaže:

"Samo ako bih dobila veliki novac. Tada bih ušla i ponizila Boru!", rekla je Necina majka.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo