Foto: Starsport©

vrh priča

STOJKOVIĆ ČEKA MESIJEVO PIVO, PA ZA KURIR PORUČUJE: Našalili smo se s portirima da ga ne popiju za vreme praznika (VIDEO)

Kako bi obeležio svoj rekord Lionel Mesi je u saradnji sa jednom poznatom kompanijom odlučio da svakom golmanu kojeg je savladao igrajući za Barselonu pošalje po onoliko piva koliko im je golova dao.

Fudbal

A na toj listi se pored najvećih svetskih golmana, kao što smo već pisali, našao i aktuleni golman reprezentaicje Srbije i špnaskog Eibara Marko Dmitrović. Ali, nije Marko jedini Srbin koji može da se pohvali poklonom od Mesija. Svoje pivo ovih dana očekuju i Vladan Kujović (dok je branio Levante) i Vladimir Stojković iz vremena kada je čuvao mrežu Hetafea.

foto: EPA

Stojković je gol od strašnog Argetninca primio u 31. kolu Primere u sezoni 2008/09 u jednoj od pet utakmica na kojima je kao pozajmljen Sportinga iz Lisabona stajao među stativama španskog kluba. Danas je Stojković deo Partizana, a za Kurir kaže da pivo još nije dobio, ali i da ga očekuje.

- Nije još stiglo, ali smo se našalili i javili u klub portirima u Humskoj da kad stigne, baš ne proslave novogodišnje praznike uz to pivo - u šaljivom tonu kaže nam Stojković, pa dodaje da mu je cela priča probudila lepa sećanja:

- Svakako sjajan marketinški potez, ali i lepa uspomena za sve. Bez obzira na to što je bilo pre 11 godina, podsetilo me na neke dane, koje svi zaboravimo jer se brzo živi.

(Nemanja Ilić)