Foto: Tanjug Nikola Anđić

drugi krug početkom 2021. godine

NAJLEPŠA VEST ZA SKROMNU PORODICU: Nešići ušli u stan koji su osvojili u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi (FOTO)

Društvo

Olivera Nešić sa decom Markom i Tamarom danas je ušla u stan u Zemun kapiji koji je dobila učestvujući u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Ugovor o poklonu prethodno je potpisala sa ministrom finansija Sinišom Malim koji je porodici Nešić i uručio ključeve.

- Danas sam najsrećnija, a i moja deca. Ovo je stvarno veliki dobitak. Nastaviću da i dalje redovno uzimam fiskalne račune. Preporučila bih svima da igraju nagradnu igru i da i posle nje nastave da uzimaju fiskalne račune - rekla je Olivera koja je poslala 30 koverata sa fiskalnim računima.

Ministar je kazao da je to velika, možda i najlepša neočekivana vest za skromnu porodicu, a građanima je poručio da ne uzimaju fiskalne račune samo zbog nagradne igre.

- To treba da bude normalna uobičajena pojava da prilikom svake kupovine uzimamo fiskalne račune. Od neuzimanja fiskalnih računa najveću korist imaju oni koji ih ne daju. A oni nisu prevarili samo državu nego i svakog građanina - naveo je Mali.

FOTO: Tanjug Nikola Anđić
FOTO: Tanjug Nikola Anđić
FOTO: Tanjug Nikola Anđić
FOTO: Tanjug Nikola Anđić
FOTO: Tanjug Nikola Anđić

Kako je objasnio, od novca koji se dobija kroz poreze u budžet povećavaju se plate i penzije, grade novi auto-putevi i bolnice, nabavljaju lekovi i vakcine, a povećavaju se plate i medicinskim radnicima.

- Hvala Oliveri na lojalnosti i posvećenost jer je poslala 30 koverti sa računima. Važno je da svi upravo kroz uzimanje fiskalnih računa gradimo uspešnu i uređenu Srbiju - rekao je Mali.

U prvom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" koji je ovim završen dodeljeno je šest stanova i 30 automobila, a Mali je najavio da će početkom naredne godine početi drugi krug sa isto toliko stanova i automobila kao nagradama.

- Nadam se da će ova nagradna igra, ovi lepi trenuci svih dobitnika, građanima dati želju i volju da i pored nagradne igre uzimaju fiskalne račune i da zajedno gradimo lepšu i uređeniju Srbiju - zaključio je ministar.

(Kurir.rs/Tanjug)