Foto: Pritnscreen

oglasio se

U PONEDELJAK IDEMO U BOLNICU, SPREMNI SMO ZA OPERACIJU Pevač podelio emotivnu fotografiju sa majkom koja se bori sa TEŠKOM BOLEŠĆU

Stars

Bosanskohercegovački pevač sevdalinki Božo Vrećo nedavno je objavio da mu majka boluje od karcinoma, a da je zakazana operacija morala biti odložena zbog nepovoljne situacije u vezi sa pandemijom koronavirusa.

Međutim, Božo je sada objavio da će operacija ipak biti obavljena

On je na svom Instagramu podelio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se grle, a uz to je napisao emotivnu poruku.

- U ponedeljak ćemo u bolnicu, spremni smo za operaciju i ljubav nam daje božansku snagu. Nek ova godina bude milosrdnija, nek donese dobro zdravlje i radosne dane. Sinoć je zaspala tako slatko da je seka i ja nismo budili u ponoć za čestitku iako su okolo blještali vatrometi, njen san je bio tako nežan i bezbrižan. Volim te majčice - poručio je on.

Inače, Vrećo je u jednoj od prethodnih objava napisao da je zahvalan na svakom danu provedeno sa majkom.

- Operacija je ipak odložena za januar, a mi nastavljamo hrabro da čekamo i mislimo na dobar ishod. Sutra je prvi Božić i draže mi je da je tu sa mnom i sekom doma nego u bolnici, iskreno. Skuvaćemo skroman najskromniji ručak i ja ću im otpevati par pesama. Moramo biti strpljivi i zahvalni na svakom danu. Hvala vam što ste tu, vaše poruke su odmah ispisane u srce i tu stoje, i da, ljubav je najveći lek, ne zaboravljam, nemojte ni vi - istakao je Vrećo.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.