Foto: Zoran šaponjić

Dačić: Guča je za mene raj!

Srpski premijer pokazao poznatom holivudskom glumcu Armandu Asanteu kako se veseli uz trube i trubače zakitio sa 3.000 dinara

Stars
> 01:16h

Da se štedi i na trubi! Guča je sinoć oduševila holivudskog superstara Armanda Asantea. Još kad je u društvu Ivice Dačića, srpskog premijera i starog saborskog gosta, onda je uživanje potpuno!- Ovde sam da se dobro provedem, da čujem te vaše trubače - šapnuo je Asante na uvo reporteru Kurira. Premijer je kazao da se kriza oseća svuda, pa ne planira da potroši mnogo novca na trubače. - Guča je za mene raj. Ovde sam došao sa namerom da potrošim što manje para! A inače i nisam poznat kao čovek široke ruke - kazao je Dačić uz osmeh. Na svakom koraku u varošici Dačića i Asantea su presretali trubači. Premijer se uhvatio za džep i u trubi vođe orkestra završile su dve novčanice, jedna od hiljadu, druga od dve hiljade dinara. Asante je, iz neznanja ili nekog drugog razloga, zaobišao trubače, koji su gledali hoće li i koji dolar pasti u Guči... Kasnije su Dačić i Asante zamakli u jednu od gučanskih šatri da Asante vidi kako se u Srbiji živi... Premijer je na poklon ovog puta dobio šajkaču.

http://www.youtube.com/watch?v=WGe3Oe-UDMM
Ivica Dačić i Armand Asante

Vrele noći pod šatrama

Vrele noći pod šatrama

Dejan Petrović

Dejan Lazarević

Dejan Lazarević otpao Dejan Petrović svira sa Cecom Umesto orkestra Dejana Lazarevića, sa Cecom će u nedelju uveče nastupiti trubači Dejana Petrovića. Iznenadna promena saopštena je juče, a zatekla je i Lazarevića. - Za tu promenu saznao sam od novinara! Niti me je ko drugi zvao niti mi je iko išta kazao. Mnogo sam se spremao za taj nastup, a sada... Ne osećam neki žal što neću nastupiti. Ni najmanje ne krivim kolegu Dejana Petrovića, on čovek radi posao, kao i ja. Stvarno ne znam čija je ovo ujdurma i ko stoji iza ovoga - kratko nam je juče rekao Lazarević.

Adam Tadić, Ekrem Mamutović i PR Kurira Jelena Kalaba

Nagrada Kurira Mamutović prva truba sveta Ekrem Mamutović, trubač iz Vranja, pobedio je na Međunarodnom takmičenju duvačkih orkestara i trubača održanom sinoć u Guči! Prvoj trubi sveta Zlatnu trubu dodelio je Kurir, a nagradu je pred hiljadama ljudi na glavnoj pozornici Guče uručila PR menadžer Kurira Jelena Kalaba! - Hvala Kuriru, srećan sam večeras do neba, nije šala biti prva truba sveta - izjavio je sinoć Ekrem Mamutović. Najbolji orkestar takmičenja je Le spektr d otokar iz Francuske, a drugi je Go ist iz Brazila. (Z. Š.)