Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, EPA Ronald Wittek

voli poznate

SVE BLOGERKINE LJUBAVI! Zorannah slaba na SPORTISTE, teniseri i fudbaleri su joj OMILJENI, a pala je i na sina TAJKUNA

Stars

Zorana Jovanović Zorannah ne može da odoli sportistima. Iako svoj ljubavni život krije kao zmija noge, Kurir je ekskluzivno došao do saznanja da blogerka već nekoliko meseci uživa u vezi s reprezentativcem Severne Makedonije Bobanom Nikolovim, koji trenutno igra za jedan mađarski klub.

Boban Nikolov je samo jedan u nizu sportista s kojima je Zorana bila u vezama.

Pre njega zabavljala se dve godine s bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem. Blogerki je taj raskid veoma teško pao, budući da je čak objavila i video u kojem je rekla da je mnogo uložila u tu vezu, kao i da se žrtvovala jer je živela u Belgiji i Francuskoj zbog njega.

"Ja sam u tom videu rekla šta se desilo i htela sam da stavim tačku na tu temu, a i dalje se priča o tome. Ne želim da dajem medijski prostor osobi koja više nije u mom životu. Možda nije trebalo da snimim taj video", rekla je Zorana i dodala da uskoro posećuje jednu egzotičnu destinaciju.

foto: Printscreen/Instagram

Zatim sa teniserom Damirom Džumhurom, koji je takođe poznat da voli da bude u društvu poznatih dama.

foto: Printscreen/Insagram

Povezivali su je i sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića, a njihova veza je navodno nije opstala jer je kada je Mateo navadno otkrio da ga ona vara sa teniserom Damirom Džumhurom.

Šuškalo se da je bila i s Filipom Živojinovićem, koji joj je prijatelj, ali i sa Enesom Muslimovićem, sinom Halida Muslimovića, što je ona i demantovala.

foto: Dragana Udovičić

Letos su je povezivali i s fudbalerom Erminom Bičakčićem, s kojim je bila na Mikonosu.

kurir.rs

BONUS VIDEO