Foto: Shutterstock

od 30. januara do 21. februara

SVI SE PLAŠE RETROGRADNOG MERKURA! Od 30. januara za mnoge horoskopske znakove neće biti LAKO, nastaće HAOS u komunikaciji

Zanimljivosti

Retrogradni Merkur počinje od 30. januara i "besneće" do 19. februara, a mnogima će doneti haos u komunikaciji.

Evo kako će uticati na horoskopske znake.

  • poremećaj u komunikaciji
  • dolaziće do zastoja i kašnjenja u transportu
  • automobili i Internet veza će slabije funkcionisati
  • bićemo skloniji pogrešnim presudama ili odlukama
  • pogrešno ćemo razumeti druge
  • moramo da odložimo ili otkažemo putovanja
  • naše transakcije neće uspevati, moguće je da će doći i do nekih gubitaka, na primer pokvariće vam se telefon ili će mreža da padne
  • gubićemo koncentraciju
  • javiće se napetost na poslu, pre svega zbog pogrešne komunikacije

Ovan

Ovnovi su inače veoma tvrdoglavi a pogotovo kada je Merkur u retrogradnom kretanju. Njihov nemir postaje ekstreman i njihovo neadekvatno raspoloženje biće svakodnevna pojava.

foto: Shutter

Bik

Na Bikove će retroaktivni Merkur da utiče pre svega na komunikaciju i neće moći da se izraze kako žele, što će kod njih da izazove napetost i nemire. Ovo nije dobro vreme za donošenje odluka ili promene važnih pitanja. Međutim, moguće je da će u vreme retrogradnog Merkura doći do finansijskog dobitka, ali bilo bi poželjno da ne preteruju.

foto: Shutter

Blizanac

Za Blizance retrogradni Merkur će loše uticati na društveni život, na komunikaciju, razvoj ličnih projekata ili za poboljšanje odnosa sa partnerom. Pokušajte da se držite što dalje od stresnih situacija koje podrazumevaju donošenje važnih odluka. Takođe bi bila dobro da pripazite šta govorite.

foto: Shutter

Rak

Budući da se Rakovi obično kreću jedan korak napred i tri nazad, sada su svi koraci koje preduzmu unazad, pogotovo ne smeju biti tvrdoglavi u donošenju važnih odluka i pokretanju novih projekata. Ovo nije povoljno vreme za interakcije, pa bi bilo bolje da te aktivnosti ostave za neko drugo vreme.

foto: Shutter

Lav

Lava će postati veoma zbunjeni i neće razumeti šta se događa oko njih. Kolebaće se i neće znati u kom pravcu da idu, odakle da krenu i šta da rade. Trebalo bi bolje da analiziraju celu situaciju i da pokušaju da se malo odvoje od svih briga i problema.

foto: Shutter

Devica

Nervni sistem Device će biti najviše pogođen i to se odražava na profesionalni odnos i atmosferu u kancelariji. Komunikacija na radnom mestu biće izuzetno loša i nećete moći uspešno da se izrazite pa će vas većinu vremena pogrešno razumeti.

foto: Shutter

Vaga

Imaćete neobjašnjivu potrebu da menjate strategiju komunikacije sa životnim partnerom i ostalim članovima porodice. Bilo bi bolje da izbegavate važne odluke i zaključke bar tokom retrogradnog Merkura.

foto: Shutter

Škorpija

Škorpije u ovom vremenskom periodu izlaze iz svog okvira u pogledu odnosa sa porodicom i prijateljima. Dobro vreme je za uređenje doma i za razmišljanje o strategijama koje bi vam pomogle da budete efikasniji i kreativniji.

foto: Shutter

Strelac Uznemirenost i nervozno stanje Strelca se značajno povećavaju tokom retrogradnom Merkura. Verovatno će doći do nesuglasica u porodici i u vezi sa prijateljima, ali uz malo diplomatije, oni će se vrlo lako rešiti.

foto: Shutter

Jarac

Iznenađujuće, Jarci su najsrećniji horoskopski znakovi tokom prvog retrogradnog Merkura u 2021. Tokom ovog perioda mogu da reše neke od problema koji su se nedavno dogodili i lako mogu da razviju nova partnerstva koja će se na kraju pokazati vrlo povoljnim.

foto: Shutter

Vodolija

Može doći do nesporazuma u ​​vezi sa komunikacijom sa partnerom, ali i sa poslovnim partnerima. U ovom periodu vam je veoma teško da izrazite svoje misli, pa bi bilo bolje da izbegavate što je više moguće donošenje važnih odluka. Pokretanje novih projekata takođe nije povoljno u ovom periodu.

foto: Shutter

Ribe

Ribe će imati potrebu da budu sami i da mirno razmišljaju o svojim narednim koracima. Oni jednostavno žele da meditiraju i opuste se.

foto: Shutter

kurir.rs/wisehoroscope.org