Foto: Profimedia

prati sva dešavanja

PARTIZAN IMA DOBRU ŠKOLU, ALI ZVEZDA JE BOLJA! Proslavljeni fudbaler objasnio zbog čega je Hrvatska ISPRED Srbije!

Proslavljeni hrvatski fudbaler Dario Srna, koji trenutno obavlja funkciju direktora Šahtjora iz Donjecka posetio je trening Partizana na pripremama u Antaliji.

Fudbal
> 15:17h

On je iskoristio priliku da poseti svoje prijatelje koji se u Turskoj pripremaju za prolećni deo sezone.

"Posećujem prijatelje ovde u Turskoj, Pre nekoliko dana je Nenad Lalatović bio kod mene na večeri, Igor Duljaj takođe, video sam se i s Dekijem Stankovićem... To su ljudi protiv kojih sam igrao tokom karijere, ali smo se i družili. Duljaj je moj brat, mnogo toga smo zajedno prošli i drago mi je što sam ga video, kao i Ivicu Ilijeva i Saleta Stanojevića, protiv kojih sam takođe igrao, protiv Vladimira Stojkovića takođe", rekao je Srna.

foto: Kurir

Srna je rekao da prati dešavanja u srpskom fudbalu.

"Oduvek pratim klubove s bivših prostora stare Jugoslavije, najpre zbog talentovanih fudbalera. Partizan, Crvenu zvezdu, Vojvodinu... Partizan je standardno dobar, ima dobru školu, Zvezda je trenutno bolja u Srbiji, Lala je osvojio Kup... Dakle, svi moji prijatelji su na prva tri mesta u ligi", dodao je on.

Nije krio iznenađenje neuspehom reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Bio sam baš iznenađen epilogom, ali ne mogu ulaziti u detalje, Želim da sve reprezentacije s bivših prostora budu uspešne, da budu u vrhu evropskog fudbala. To je bitno za sve jer imamo puno talenata, puno dobrih trenera i šteta je da se velike reprezentacije kao što su Srbija i Bosna i Hercegovina ne plasiraju na završno takmičenje. Hrvatska je danas ispred svih kvalitetom i sistemom fudbalske organizacije i to pokazuju rezultati", zaključio je Srna.

Kurir sport