Foto: Printskrin

PRELEPO

MARINA VISKOVIĆ UŽIVA NA MALDIVIMA ZA SVE PARE! Pevačica se oglasila sa egzotične destinacije, poručila da joj odmor BAŠ PRIJA!

Stars

Pevačica Marina Visković rešila je da "zapali" iz Beograda u toplije krajeve, a na Maldivima, kako kaže, opušta se za sve pare.

foto: Printscreen/Premijera

"Korona se zaista ne oseća na Maldivima i prija mi da budem ovde jer ne može da se putuje. Ovde je skoro pa pusto ostrvo, male su šanse da se zarazimo. Putovanja me opustaju i ovaj tip putovanja me navodi na razmisljanje. Volim da maštam i skupljam energiju. Volim Beograd i moj život samo, ali volim i more. Ja uzivam u tome, nikada nisam bila dugo van Beograda", rekla je Marinka Visković pa dodala da se uželela nastupa:

"Uželela sam se nastupa, publike i žive svirke, u poslednje vreme mnogo razmišljam o tome. Nadam se da ćemo da se družimo sto pre. Postala sam nestrpljiva", rekla je Marina.

Pevačica ističe da su Maldivi predviđeni za odmor i opuštanje, a ne za žurke i "ludovanje".

Ovo nisu odmori gde su žurke, ovo j mirniji vid odmora, sve je fukusirano na maksimalno uživanje i sunčanje, nešto što ja najviše na svetu volim", rekla je Marina u "Premijera-vikend specijal".

foto: Printscreen/Premijera

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.