Foto: Profimedia

čudno

DŽILIJAN ANDERSON U ŠOKU: Raskinula sa dečkom pre mesec dana, a on već ima DRUGU!

Pop kultura

Prošlog meseca jedna od aktuelnijih priča je bila i raskid čuvene glumice Džilijan Anderson (52) i scenariste Pitera Morgana (57).

Oni su bili u vezi 4 godine, ali kako javljaju britanski mediji, on je već našao drugu. I to njihovu prijateljicu. Reč je o britanskoj producentkinji Džemimi Kan (46), koja je poznata po vezama sa glumcima Hju Grantom i Raselom Brendom, a bila je i u braku s današnjim pakistanskim premijerom Imranom Kanom.

foto: Profimedia

Najveći šok koji je usledio je što su Piter i Džemima već počeli da žive zajedno. Ali bizarnostima nikad kraja - svo troje zajedno rade na seriji "Kruna" jer Piter je kreator serije i scenarista, Džemima je producira, a Džilijan glumi Margaret Tačer. Ono što dodadtno izaziva čudenje je i to da poznata glumica i Piter nisu živeli zajedno jer je ona smatrala da je to ograničavajauće.

foto: Profimedia

Čuvena Dejna Skali iz ''Dosijea X'' ima čerku Pajper (26) sa bivšim suprugom Klajdom Klocom s kojim je bila u braku od 1994. do 1997. godine. Sa Markom Grifitsom ima sinove Oskara (14) i Feliksa (12). Veza sa Markom se završila 2012. godine, a o njenom ljubavnom životu se nije mnogo znalo, sve dok je 2016. godine nisu videli sa Piterom na crvenom tepihu. Njen bivši ima petoro dece sa Lilom Švarcenberger od koje se razveo 2014. godine.

Bonus video:

(Kurir.rs/Mirror)