Foto: Profimedia

verenici

VERENIČKI PRSTEN TIFANI TRAMP VREDI ČITAVO BOGATSTVO! Otkriveno ko je momak koji je osvojio SRCE Donaldovoj ćerki!

Pop kultura

Tifani Tramp se verila prošle nedelje, a prsten koji je dobila od budućeg muža je sada procenjen na 1.200.000 dolara.

foto: Profimedia

Majkl Bulo (23) nije štedeo kada je njegova verenica u pitanju, a ovaj bogataš ima veoma zanimljivo poreklo. Rođen je u državi Teksas, u gradu Hjustonu. Većina firmi i poslova njegove porodice je smeštena u Nigeriji. Njegov otac je čuveni biznismen, Masad Bulo koji je između ostalog i veliki pristalica Donalda Trampa (74) a koji je oduševljen njihovom ljubavnom pričom i veridbom i jedva čeka venčanje. Majklov otac je izjavio i da je Tramp najbolji američki predsednik u novijoj istoriji.

foto: Profimedia

Majkl Bulo je završio koledž u Londonu, a dok nije upoznao Tifani voleo je da luduje i da menja devojke i ni pored jedne se nije zadržao dugo. Bio je bonvivan i stalno je putovao jahtom po Mediteranu. Međutim, kada je nju upoznao 2018. godine, sve se promenilo. Krenuli su da se zabavljaju, jedna stvar je vodila drugoj i oni sada uživaju kao verenici. On planira da preuzme očev posao jer mu biznis ide od ruke, za razliku od starijeg brata koji voli umetnost.

Njegov otac, Masad je jedan od vodećih ljudi grupacije Fadul. Rođen je u Libanu. Kao mlad student, oženio je Saru Fadul, ćerku biznismena Zuhara Fadula koji ga je uveo u porodični posao. Majklova majka, Sara je u međuvremenu u Nigeriji osnovala umetničku organizaciju.

Da podsetimo, Tifani i Majkl su baravili u Beogradu 2019. godine kada su uživali u našoj prestonici.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./Thelist)