Foto: Promo

KAKO USPEŠNO ISPRAVITI KOSU KOD KUĆE: Košta kao 2 feniranja, a traje godinama!

Žena

Postoji sjajan način da uštedite novac, a da i dalje imate ravnu kosu kakvu želite, bilo da prirodno imate kovrdžavu kosu, bilo da joj fali samo malo ravnanja da bude onakva kakvu ste zamislili. Rešenje je krajnje povoljno, izuzetno lako se koristi i štedi vam vreme koje ste do sada trošili odlaskom na feniranje. Pogledajte OVDE.

Postoji četka koja će vas rešiti svih frcoklica koje vas nerviraju. A to je specijalna četka na struju koja služi upravo za ISPRAVLJANJE KOSE! Ona u isto vreme i češlja i pegla kosu, što je čini neuporedivo praktičnijom od standardne pegle za kosu!

  • U isto vreme raščešljava kosu i ravna je zahvaljujući zupcima od turmalina koji ne gori vašu kosu, ne oštećuje je i ne čini suvom i „uvelom“.
  • Za razilku od pegle, njom ćete moći da doprete i do teško dostupnih delova (do temena, do zadnjeg dela glave).
  • Nema bojazni od opekotina, jer su vrhovi ugrejanih zubaca presvučeni gumom koja sprečava da se povredite, tako da na kompletno zagrejanu četku možete da spustite ruku dok ispravljate kosu.

***Ovu specijalnu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 rsd!***

foto: Promo

Kada se „obično“ fenirate, četkom i fenom morate bezbroj puta da prođete istim tragom. To je izuzetno loše za vašu kosu, čini da se ona jako brzo suši, puca i morate da se šišate češće nego što želite. Fenom je takođe komplikovano da sami ispravite određene delove kose za razliku od ispravljanja ovom specijalnom četkom.

***Ovu specijalnu četku OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 možete kupiti po neverovatno sniženoj ceni od samo 1.490 rsd!***

Promo tekst