DRULOVIĆ O NOVOM SELEKTORU: Piksi je DOBRO rešenje, 1.000.000 evra je mnogo manja plata nego u Kini! (KURIR TELEVIZIJA)

Fudbal

Ljubinko Drulović, nekadašnji fudbaler Partizana, Benfike i selektora mlade reprezentacije, sa kojom je osvojio evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine. gostovao je u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

Komentarišući mogućnost da bi Dragan Stojković Piksi trebalo da se vrati u Fudbalski savez posle punih 15 godina, kada je napustio mesto predsednika tadašnjeg Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore, ocenio je da je najbolje rešenje za Srbiju domaći stručnjak.

"Piksi je dobro rešenje u ovom trenutku. Iako nije bio u Srbiji, dobro poznaje stanje u srpskom fudbalu, dobro poznaje situaciju sa svim igračima i naš mentalitet", rekao je Drulović.

Kaže da Piksi ima tu lidersku harizmu koja je važna u ovom trenutku i da na psihološkom i motivacionom planu može da donese mnogo našoj reprezentaciji i da doprinese da "pokušamo da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo" u Kataru 2022. godine.

Drulović ističe da je Piksi imao odličan ugovor u Kini i da je plata od ponuđenih milion evra značajno niža od one u Kini.

"Sigurno da plata od milion evra nije normalna u srpskim uslovima i u našem bližem okruženju, ali sigurno je da su u FSS pokušali da nađu kompromis koji je važan za obe strane, da bi Piksi došao na čelo srpske reprezentacije," zaključio je Drulović.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO