Foto: Damir Dervišagić, ATA images

TELENOVELA

BIKOVIĆ KUMUJE BIVŠOJ DEVOJCI I NJENOM DEČKU: Miloš se okumio sa Anjom i Andrejem!

Pop kultura
> 22:48h

Miloš Biković, po svemu sudeći, kumovaće braku svoje bivše devojke i koleginice Anje Alač i arhitekte Andreja Josifovskog Pijaniste, saznaje Kurir. Ova trojka zajedno sa još nekoliko kolega uživa na Mokroj Gori, odakle svakodnevno obaveštavaju putem društvenih mreža svoje pratioce kako se provode.

foto: Kurir

Nije tajna da je Biković ljubio mnoge koleginice u prošlosti, kako iz Srbije, tako i one iz Rusije. Jedna od njih je Anja Alač, ćerka Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, s kojom je bio u vezi za vreme studentskih dana. O tome je i sama glumica pričala i priznala da su ranije bili zajedno, ali da su sada dobri prijatelji i saradnici.

foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nemanja Nikolić

U međuvremenu, Anja je uplovila u vezu sa arhitektom i uličnim umetnikom Andrejem Josifovskim, a nedavno je obelodanila da su zajedno. Tačnije, to je uradio Biković.

foto: Pritnscreen

Nakon što je Tamara Dragičević podelila na Instagramu da se s pomenutim kolegama, uključujući i Miodraga Radonjića i Ivana Mihajlovića, provodi na planini, oglasio se i Miloš i na Tviteru objavio sliku zaljubljenog para. Na njoj se Anja i Andrej ljube dok njen bivši sedi pored njih i izbezumljeno gleda. Tu objavu iskoristio je i kako bi, kao po običaju, opleo po medijima i napao ih zbog toga što su ga nedavno povezivali sa Alačevom i pisali da su navodno obnovili vezu.

foto: Twiter

Ipak, ono što je najinteresantnije u celoj ovoj priči jeste da će Miloš kumovati na njihovom venčanju, što je na neki način potvrdio Josifovski. On je objavio fotografiju na kojoj pozira s bivšim parom i napisao "sa kumom". Očigledno je da su njih troje poprilično širokih shvatanja i da nijednom od njih ne smeta nekadašnja bliskost glumačkog para, a Biković je, po svemu sudeći, počastvovan što su ga izabrali za kuma.

foto: Twiter

Andrej se potom nadovezao na Milošev tvit u kom napada medije i još jednom potvrdio kumstvo.

foto: Twiter

- Ne veruj nikome, kume - napisao je Josifovski na Tviteru, na šta je Biković imao zanimljivu dosetku. - Kume, ispada da ti i kuma varate mene i sebe sa njom i mnome i sobom - "poentirao" je on. Inače, fotografija i Andrejeva objave izazvale su veliku pažnju na Tviteru, pa su mnogi korisnici komentarisali da li će Biković zaista kumovati bivšoj devojci i njenom dečku, a mnogi su se zapitali i kako nikome od njih troje to ne smeta. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima ove priče, ali nisu se javljali na pozive.

Stara ljubav...

O Bikoviću samo najbolje

Anja je nedavno komentarisala svoju vezu s Bikovićem i rekla da su u odličnim odnosima. - Biković i ja smo studirali zajedno, to je bila mladalačka ljubav. Bili smo i u istoj klasi. Danas smo prijatelji i saradnici - rekla je ona i dodala da ne obraća pažnju na ono šta se piše u medijima.

Nadaren

Andrej od flaša napravio portret na vodi

Andrej Josifovski Pijanista veliku pažnju javnosti je privukao kad je prošle godine od plastičnih boca na reci napravio portret Jovana Memedovića.

- Danas je Svetski dan reka, a ovo je portret Jovana Memedovića koji sam napravio od 4.000 plastičnih boca. Sačuvajmo naš dom - napisao je Josifovski i apelovao na ljude da budu odgovorniji prema prirodi kako ne bi došlo do ekološke katastrofe.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić, ATA images