Intervju Boban Bajković fudbaler - Rodila ga majka

Junačina Boban Bajković!

Pevali smo s navijačima! Sve je grmelo! Dobro se avion nije srušio! Tri puta se dobro bio nakrivio. (smeh) Ipak, najluđe je bilo kad je Robi pilotirao, kaže Bajković

Fudbal
> 21:14h

Ima d’ izginemo! Crvena zvezda slavi Bobana Bajkovića (27), junaka trijumfa nakon penala nad kiparskom Omonijom. Uvek dobro raspoloženi Cetinjanin kaže za Kurir da protivnik za prolazak u neku od grupa Lige Evrope, francuski Bordo, jeste veliki favorit, ali ne i neprelazna prepreka. Dvomeč je na programu 23. i 30. avgusta, a crveno-beli su domaćini prve utakmice. ♦ Kako si zaustavio dva penala Kipranima? - Bio sam samouveren! Znao sam da ću odbraniti dva penala, tako su mi rekli trener golmana Maksimović i Robi. Ne bih da se hvalim. Penali su lutrija, ali treba nešto i znati - priča Bajković za Kurir. ♦ Šta si rekao Prosinečkom posle drugog odbranjenog penala? - Vrištao sam Robiju u uho. Čekaj da se setim! Nemam pojma! Nije ni bitno! (smeh) ♦ Da li si ti najzaslužniji za izbacivanje Omonije? - Ni slučajno! Cela ekipa je odradila svoje, a i Bog nas je pogledao. ♦ Kako ste proslavili pobedu u avionu? - Ma, to je bila ludnica! Pevali smo s navijačima! Sve je grmelo! Dobro se avion nije srušio! Tri puta se dobro bio nakrivio. (smeh) Ipak, najluđe je bilo kad je Robi pilotirao. ♦ Koliko može Zvezda protiv Bordoa? - Dobili smo najtežeg protivnika! Sreća nas nije pogledala. Ali, nema predaje! ♦ Možete li proći Francuze? - Ako mislimo da prođemo, moramo da izginemo u obe utakmice. Sećam se Rena, ali ovo je druga priča.

Zvezda je moj život ♦ Da li ti je žao što nisi otišao letos? - Nije! Ni najmanje! Zvezda je moj život, njoj sve dugujem. Ponuda iz Turske je bila dobra, ali je Zvezda odlučila da ostanem. Proletos sam tražio novi ugovor, sada sam ga i dobio. Meni je lepo u Zvezdi, neću da idem u neki slabiji klub - jasan je Bajković.