Foto: Printscreen/Premijera

prati trend

VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Snežana Đurišić promenila imidž, iznenadila sve novom frizurom: Malo promene! (FOTO)

Stars

Pevačica Snežana Đurišić pored svog vokala, prepoznatljiva je i po svom izgledu koji se godinama ne menja. Međutim, pevačica je sve iznenadila kada se pojavila na snimanju jedne emisije.

foto: Printscreen/ Toxic Tv

- Malo promene, čisto jer žena u mojim godinama nema neki izbor kad su menjanja u pitanju nego frizura, šminka i tako - istakla je pevačica.

Snežana je ovom prilikom na sebi imala modernu masku prekrivenu cirkonima, što ukazuje da pevačica poštuje sve epidemiološke mere.

Pevačica je nedavno za medije i govorila o svojoj kilaži.

- Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – rekla je Snežana.

foto: Printscreen/ Toxic Tv

Kurir.rs/deToxic/S.M.

BONUS VIDEO: