Foto: Profimedia

bahatost na delu

BRITANCI SEDE ZAKLJUČANI, RITA ORA SE PROVODI: Radnik dobio otkaz zbog njenog HIRA!

Pop kultura

Rita Ora je opet uspela da iznervira britansku javnost. Naime, ona je krajem prošlog novembra slavila rođendan u jednom restoranu u Londonu i time prekšila brojna pravila o karantinu. Dok su Britanci sedeli zaključani, ona se provodila. Sada ostvrski mediji navode nove detalje vezane za ovaj slučaj.

Njen tim je ponudio 5.000 finti (oko 5.600 evra) menadžeru jednog restorana u Londonu, da prekrši pravila drugog po redu zaključavanja, rekla je policija. Razlog je bio rođendan albanske pevačice koja živi u Engleskoj.

foto: Profimedia

Ono što je dodatno razbesnelo javnost je i informacija da su sigurnosne kamere bile isključene na zahtev tima Rite Ore, kako njeni gosti ne bi bili snimljeni. Menadžer restorana je ispunio njihovu želju, a snimci su obrisani posle dva dana.

Skoti Batarai, menadžer restorana u to vreme, je trebalo da dobije tih 5.000 funti da bi prekršio kovid pravila i organizovao ilegalnu zabavu, ali mu nisu isplatili novac. U međuvremenu je dobio otkaz.

Žurka bi trajala ko zna koliko da je nije prekinula policijska racija. Nakon osuda i kritika javnosti, pevačica se izvinila na društvenim mrežama, ali je bivši menadžer izneo ove nove detalje. Rita se nije oglasila.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/The Sun)

Bonus video: