Foto: EPA

PREMIJER LIGA: Siti jedva izašao na kraj sa Šefildom, Milivojević i saigrači bolji do Vulvsa! Remi Fulama i Vest Broma (VIDEO)

Fudbal

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu Šefild junajted sa 1:0, u utakmici 21. kola Premijer lige i stekli četiri boda prednosti na prvom mestu na tabeli.

Jedini gol postigao je Gabrijel Žezus u devetom minutu na asistenciju Ferana Toresa.

Siti sada ima 13 pobeda i 44 boda, četiri više od drugoplasiranog Mančester junajteda. Klub iz Šefilda pretrpeo je 17. poraz u ligi i zauzima poslednje 20. mesto sa osam bodova.

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su kao domaćini Vulverhempton sa 1:0.

Jedini gol postigao je Ebereči Eze u 60. minutu.

Londonska ekipa prekinula je niz od tri utakmice bez pobede, a posle sedme pobede u prvenstvu zauzima 13. mesto na tabeli sa 26 bodova.

Vulverhempton je nastavio niz od osam utakmica bez pobede u ligi, a posle 10. poraza zauzima 14. mesto na tabeli sa 23 boda.

Fudbaleri Vest Bromvič Albiona odigrali su na svom terenu nerešeno 2:2 protiv Fulama.

Fulam je poveo u 10. minutu golom Bobija Rida na dodavanje Aleksandra Mitrovića, a Vest Bromvič je posle toga preokrenuo na 2:1 golovima Kajla Bartlija u 47. i Mateusa Pereire u 66. minutu. Bod gostujućem timu doneo je Ivan Kavaleiro u 77. minutu.

Obe ekipe nalaze se u zoni ispadanja, Fulam je 18. sa 14 bodova, a Vest Bromvič je 19. na tabeli sa 12 bodova, ali i utakmicom više od londonskog tima.

Ranije danas Njukals je na gostujućem terenu pobedio Everton sa 2:0.

Beta