Foto: Pritnscreen

POSLEDNJI SNIMCI SLAVNOG FUDBALERA

SVI SU PLAKALI, A MARADONA JE JEDVA PRIČAO: Procurio ŠOKANTAN SNIMAK u kojem se Dijego obraća čoveku kojeg krive za njegovu smrt

Slavni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je prošle godine, a njegova smrt i dalje je glavna tema u celom svetu.

Fudbal
> 12:05h

Argentinska "Kronika TV" objavila je video snimak Dijega Maradona, možda i poslednji legendarnog Argentinca

Maradona je, nakon što je pušten iz bolnice posle operacije glave, gostovao u jednoj TV emisiji. Video je snimljen u kući, Maradona je bio za stolom u kuhinji dok je ručao.

Razlog za objavu ovog snimka je to što se i dalje vodi istraga zbog čega je Maradona preminuo, pogotovo protiv Leopolda Lukea - čoveka koji je navodno nesavesno lečio Dijega.

Naime, on je sedeo u svojoj kući za kuhinjskim stolom sa Veronikom Ohedom i obratio se upravo Lukeu

- Ugruvan sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz svoje jazbine. Poljubac, Luke. Leopoldo Hasinto Luke - rekao je Maradona na video snimku.

Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

(Kurir sport)