Foto: FK Napredak

BRAVO

ČARAPANI, HAJDE DA SE PREBROJIMO! FK Napredak iz Kruševca pokrenuo novu akciju za navijače

Fudbal

Danas je i zvanično pokrenuta akcija “Navijaj za Napredak! Čarapani, hajde da se prebrojimo!” U pitanju je prodaja virtulenih ulaznica za prolećnu sezonu Linglong Tire Super lige po simboličnoj ceni od 500 dinara.

-Kupac svake ulaznice ima mogućnost da sa tribina isprati devet utakmica u Kruševcu, a podsećamo, čeka nas i duel sa Crvenom zvezdom. Naravno, ukoliko bude dozvoljena poseta stadionima. U suprotnom, sa kodom sa svoje ulaznice možete da pristupite grupi na našoj Fejsbuk stranici i uživo pratite direktan prenos svih utakmica do kraja sezone, uključujući i one sa gostovanja. Dakle, minimalan izdatak, za maksimalno uživanje, koje će, nadamo se, upotpuniti naši fudbaleri na terenu, kaže Sanja Milutinović, pr menadžer Kluba iz grada pod Bagdalom.

foto: FK Napredak

Uoči svake utakmice u Kruševcu, ukoliko ne bude dozvoljena poseta stadionima, 20 najsrećnijih će dobiti kartu za VIP ložu na stadionu “Mladost”.

U znak zahvalnosti za podršku klubu, na ulazu na stadion, biće postavljena tabla sa imenima vlasnika svih virtuelnih ulaznica, a na poslednjoj utakmici u Kruševcu, protiv “Mladosti” iz Lučana, organizovaće se velika nagradna igra.

-Srećnim dobitnicima ćemo darivati opremu našeg i vašeg kluba, lopte, dresove, trenerke, šalove, kačkete, kišobrane… A, glavna nagrada je nešto, zaista specijalno. Najsrećniji dobitnik će imati mogućnost da kao šef stručnog štaba vodi jednu od prijateljskih utakmica u letnjem pripremnom periodu i uđe u istoriju voljenog kluba, uz maksimalnu medijsku propraćenost tog događaja, zaključuje Milugtinovićeva.

Zato – Navijaj za Napredak i Čarapani, hajde da se prebrojimo!

Kurir.rs / Ž. M.