Foto: Promo

DOŽIVITE SAV LUKSUZ I SJAJ DUBAI OD FEBRUARA DO MAJA: Deluxe hoteli 5* već od 499 EUR!

Stars
> 07:03h

Dubai je danas jedna od destinacija koju svi žele da posete. Budite jedni od njih! Najpovoljnije specijalne ponude od februara do maja nalaze se u agenciji “Travelland”.

foto: Promo

Najpoznatiji od sedam regiona koji sačinjavaju Ujedinjene Arapske Emirate, Dubai se može opisati uz pomoć dve reči: ekscentričnost i luksuz. Kada pomislite na Dubai, na pamet vam pada izobilje, blještava svetla, staklene i velelepne zgrade, luksuz i ekscentričnost. U Dubaiju sve što postoji nosi prefiks “naj”.

I čini vam se da je nedostižno uopše biti u takvom okruženju. Međutim, srpski turisti su itekako ljubitelji ovog fantastičnog grada i destinacije iz snova. Zahvaljujući pristupačnim cenama paket aranžmana koje nudi agencija “Travelland”, mnogi će posetiti Dubai već tokom februara.

Datum koji je poseban u februaru i prilika za mini odmor je 12.2. – dan kada se možete odlučiti za put u Dubai i tako iskoristiti neradne dane za praznik Dan državnosti.

HIT cenu ima jedan od najprodavanijih hotela - Movenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers 5*.

Hotel se nalazi u oblasti Jumeirah Lake Towers, u blizini glavnog puta Sheikh Zayed, na otrpilike 600 metara od metro stanice, 3km od šoping centra Dubai Marina Mall, 5km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Gosti hotela imaju besplatan šatl bus koji ih vozi do plaže Riva Beach, gde dobijaju gratis ležaljke, suncobran i po jedan peškir po osobi. Cena za polazak 12.2. i 5 dana boravka iznosi 589 evra. Tokom marta i aprila cene paketa su još niže: 6 dana/ 5 noći od 499 evra po osobi.

foto: Promo

Specijalnu cenu smeštaja nudi hotel Atana 4* - 549 evra za 6 dana/5 noći (cena sa uključenim avio taksama). Hotel se nalazi u oblasti Tecom, Barsha Heights, na oko 600 metara od glavnog puta Sheikh Zayed i metro stanice, 5km od šoping centra Mall of Emirates, 7km od Jumeirah plaže i šetališta "The Walk". Od aerodroma je udaljen 31 km. Hotel ima besplatan šatl do Umm Seqeim plaže, koja je u blizini hotela Burdž Al Arab, kao i besplatan šatl do tržnog centra Mall of The Emirates. Polasci u martu su zakazani za: 02 / 09 / 13 / 16 / 23 / 30. mart.

I tokom celog meseca aprila i maja avion poleće za Dubai.

HOTELI NA AKCIJI:

Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* je hotel koji se toplo preporučuje za kvalitetan boravak u Dubaiu, tačnije delux smeštaj. Hotel se nalazi u prostranom vrtu sa palmama, na peščanoj plaži Jumeirah Beach Residence (JBR), na početku atraktivnog šetališta u Dubaiju "Tha Walk", u blizini mnogobrojnih restorana, prodavnica, hotela. Paket od 6 dana košta od 749 evra, a od 8 dana iznosi od 859 evra.

The Retreat Palm Dubai Mgallery By Sofitel 4* - Smešten na sopstvenoj peščanoj plaži istočnog polumeseca Palm ostrva sa impresivnim pogledom na zaliv, Burj Al Arab i Palm Džumeiru. Za boravak u ovom hotelu najniža cena je 699 evra za 5 noćenja.

Jannah Marina Bay Suites 4* - Hotel se nalazi u Dubaiju, na 1 km od šetališta Vok u kompleksu Džumeira Bič Rezidens i nudi klimatizovane sobe i besplatan bežični internet u svim prostorijama. Pored toga nudi otvoreni bazen, lokaciju s koje se pruža pogled na more i restoran. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Najniža cena u martu i aprilu je od 589 evra po osobi za 6 dana/5 noćenja.

foto: Promo

Ne propustite specijalne cene za boravak od 4, 5 i 7 noćenja i uživajte u svakom trenutku i deliću tog, ipak dostupnog luksuza. Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.