Foto: Printscreen

haos

MILJANIN OTAC SINIŠA O GOLUBOVIĆU: Kristijan se neće smiriti dok nekog ne ubije! Moja ćerka će ga TUŽITI ZA PRETNJE!

Stars

Kristijan Golubović i Miljana Kulić žestoko su se posvađali u "Zadruzi", a tokom obračuna bivši robijaš je cimerki zapretio smrću.

foto: Printscreen

- Rado bih te ubio da te odrobijam 20 godina, nego nisi vredna. Takva go*na se i ne ubijaju, nego se s*** po glavi. Pokazaću ti ja napolju kakav sam čovek - zapretio je Golubović Miljani.

foto: Printscreen/Pink

Zbog ovih reči Miljanina porodica se uznemirila. Pozvali smo njenu majku Mariju, koja nije bila u stanju da priča:

foto: Printscreen

- Ne mogu da pričam, primam infuziju. Ne dajem nikakve komentare dok sam ovde u Nišu, jer treba da se vratim u "Zadrugu". Njen suprug Siniša kaže da će Miljana podneti tužbu.

foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

- Miljana će ga tužiti. To je blaga forma. Još nisam pričao s njom, ali sigurno će biti tako. Kristijan se iživljava i to ne samo nad njom. Taj se ludak neće smiriti dok nekog ne ubije - rekao je Siniša, koji je ovu priliku iskoristio da kaže da se Miljane nisu odrekle sestre Tijana i Ana, što ona uporno tvrdi u rijalitiju.

Advokat Nebojša Perović za Kurir je svojevremeno objasnio da su ovakve pretnje krivično delo ugrožavanja bezbednosti, te da Golubovića očekuje finansijska, ali vrlo verovatno i zatvorska kazna.

- U pitanju je krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Dakle, ako neko preti drugom licu da će njega ili njemu bliska lica povrediti, odnosno napasti na život ili telo, kazniće se zatvorom do jedne godine ili novčanom kaznom. Međutim, ukoliko je ta pretnja izazvala uznemirenost građana, onda će se taj koji preti kazniti zatvorom od tri meseca do tri godine zatvora - rekao je Perović, naglašavajući da u ovakvim slučajevima treba da reaguje i tužilaštvo.

Kao što je poznato, ovo nije prvi put da Golubović javno preti nekom smrću. Prošle godine on je to isto učinio i starleti Staniji Dobrojević, koja ga je tužila, ali je nakon njegovog javnog izvinjenja povukla tužbu.

Kurir.rs/ Aleksandar Panić/ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO: