Foto: PRIVATNA ARHIVA, DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

MISTERIJA KOJA TRAJE

NESTANAK JOVA KECMANA VEZUJE SE ZA VELJINU EKIPU: Nije tu kraj VEZA, fitnes instruktor je trenirao manekenku, bivšu ženu ŠKALJARCA

Crna Hronika

Misterija nestanka fitnes instruktora Jova Kecmana traje od Jovo Kecman (52), fitnes instruktor nestao je 24. septembra u Malom Mokrom Lugu.

Načelnik Uprave kriminalističke policije MUP, Bogdan Pušić u nedelju je pročitao spisak nestalih ljudi za koje se sumnja da su žrtve ekipe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, a među njima je i ime fitnes trenera iz Beograda, Jova Kecmana (51) koji je nestao prošle godine u septembru.

Inače, kako smo već pisali i u dnevnom listu, nestali Kecman je bio trener manekenki Dejani Živković, bivšoj nevenčanoj supruzi Jovana Vukotića, bivšeg vođe škaljarskog klana.

- Dejana je vežbala kod Kecmana u teretani, o čemu svedoče i video-snimci na društvenim mrežama, u kojima ga ona naziva najboljim trenerom.

Jedan od tih snimaka možete pogledati ispod:

Inače, da je Dejana Živković u vezi sa Jovanom Vukotićem saznalo se nakon njegovog hapšenja 2018. u Turskoj. Tokom njegovog boravka u pritvoru u Beogradu, ona ga je posećivala i redovno mu donosila ručak. Međutim, nakon nekog vremena njih dvoje su raskinuli.

Vukotić je u međuvremenu odslužio kaznu zatvora od 15 meseci za falsifikovanje pasoša i vratio se u Crnu Goru.

Porodica Kecman juče je za Kurir rekla da su jako uplašeni. - Verujemo da Jovo više nije živ. Zbog istrage ne smemo mnogo da pričamo - rekli su.

Kurir.rs