Foto: Marina Lopičić

reagovanje

MILENKO JOVANOV: Dragan Đilas nastavlja da ponavlja suludu izmišljotinu!

Politika

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS reagovao je na optužbe Dragana Đilasa.

Nakon što je lidere Evropske unije, Rusije, Kine i SAD optužio da zajedno sa Vučićem uvode fašizam u Srbiju, Dragan Đilas nastavlja da ponavlja ovu suludu izmišljotinu, verovatno u nadi da će, u skladu sa onom Gebelsovom tezom, i najgora laž, ako se dovoljno ponavlja, biti doživljena kao istina.

Istina, međutim, ne može ni da se promeni, ni da se sakrije, a ona glasi da su od političkog povampirenja Dragana Đilasa, uspostavljnjene neofašističke metode, za koje u Srbiji nije bilo mesta, čak ni u vreme kada je fašizam gazio Evropu.

Tako su Đilasove pristalice organizovale skup ispred zgrade u kojoj živi Goran Vesić, što je prvi takav slučaj u istoriji politike u Srbiji, kao i da su organizovali sačekušu Goranu Vesiću i ritualno spaljivanje njegove knjige.

Đilasovi su partneri i saveznici pretili silovanjem premijerki. Đilasovi politički partneri prebijali su Marijana Rističevića ispred Skupštine Srbije, kao što su fizički napali i Maju Gojković, tadašnju predsednicu Skupštine Srbije, i to u njenom kabinetu!

Na promociji Đilasove koalicije prećeno naprednjacima da će ih juriti po ulicama i da će plutati Savom i Dunavom. O psovkama, pretnjama i uvredama vešanjem, premlaćivanjem, ali i ubijanjem, koje na dnevnom nivou ispisuju Đilasovi botovi na društvenim mrežama i upućuju ih Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, ne vredi ni trošiti reči.

Zato, kada sledeći put bude pisao pisma strancima, ili kada bude ponovo pomislio da bilo koga optuži za fašizam, neka se pohvali sopstvenim fašističkim idiotarijama i sebe predstavi kao rodonačelnika ovakvih metoda u 21. veku, stoji u saopštenju Jovanova.

Kurir.rs