Foto: Printscreen

ogradio se

NAKON PRETNJI DA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT, OGLASIO SE JOVICA! Majin bivši verenik progovorio o SNIMCIMA koji su procureli u javnost!

Rijaliti

Nakon što se sinoć i u rijalitiju "Zadruga" saznalo za kompromitujući snimak učesnice Maje Marković, na kojem moli svog bivšeg verenika Jovicu Putnikovića da budu intmni pred njenim sinom, za medije se oglasio Jovica.

foto: Printscreen/Zadruga

- Optužuje mene, a ja s tim nemam veze. Posle udesa koji sam imao, telefon mi je završio na popravci u servisu, a posle Boga pitaj gde su sve te fotke i klipovi iz telefona završili i kako se to proširilo... Ja nisam nigde puštao nikakve snimke, niti pojma imam kako je to dospelo u javnost - objasnio je Jovica, koji je šokiran Majinim pretnjama.

Kada je Maja saznala da su snimci procureli u javnost burno je reagovala i krivicu svalila na Jovicu, pa mu se čak i obratila:

- Znaš kakve ja informacije mogu da iznesem o njemu, mogu da ga ukopam! Odvratan je. Uništiću te kad izađem, j*baću ti mater! Naći ću te, kunem ti se! J*bem dan kada sam ga upoznala, šta mi je uradio... - urlala je Maja, dok ju je Alen smirivao.

Podsetimo, Maja Marković ušla je u rijaliti kao verenica Jovice Putnikovića, ali ga je ostavila nakon njegove saobraćajne nezgode, kako bi ušla u vezu sa Alenom Hadrovićem.

foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink

BONUS VIDEO: