Foto: EPA/ROBERTO BREGANI

vanredno stanje na san siru

FRKA U MILANU, IBRA MORA U BEOGRAD: Hrvat napravio problem u svlačionici, Zlatan igra protiv Zvezde?!

Trener Stefano Pioli veruje da će Rebić biti u startnih 11 u četvrtak u Beogradu i poručuje da će se ekipa osramotiti ako odigra isto kao protiv Specije

Fudbal

Neočekivani poraz od Specije u Seriji A uzdrmao je moćni Milan. Roso-neri su posle nokauta izgubili lidersku poziciju i sada u totalnom haosu dolaze u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi. Iako je prvobitno obilo planirano da Zlatan Ibrahimović ostane u Milanu i spremi se za derbi sa Interom, vrlo je izvesno da će prgavi Šveđanin morati u Beograd.

Italijanska "Gazeta delo sport" piše da povreda hrvatskog fudbalera Ante Rebića nije naivna i da lekari savetuju sedam dana pauze. Baš je Rebić bio planiran za utakmicu protiv Crvene zvezde, kako bi Ibrahimović mogao da dobije poštedu pred utakmicu sa Interom 21. februara.

foto: Profimedia

Rebićev izostanak smanjuje izbor treneru Pioliju u napadu za meč sa Crvenom zvezdom. Mario Mandžukić fizički nije spreman za 90 minuta, što ukazuje da će Zlatan Ibrahimović morati u avion i na teren Marakane. Dodatna opcija je i mladi Leal.

Konačnu odluku doneće trener Stefano Pioli u utorak, ili sredu, neposredno pred put za Srbiju.

foto: Profimedia

- Moramo da reagujemo i hoćemo! Specija nas je zasluženo pobedila. Nismo imali dovoljno intenziteta, ni kvaliteta. Ovo je dragocena lekcija za nas. Ako ovako nastavimo, osramotićemo se - rekao je Pioli za italijanske medije i dodao:

- Što se tiče Rebića, imao je uganuće. Zbog toga nije izlazio na teren. Ne bi trebalo da bude ozbiljno, nadam se da će igrati u četvrtak.

Kurir sport