haos

MORAMO DA ČEKAMO 7 SATI, SPASITE NAS! Avanture URAGANKI na aerodromu: Ksenija podviknula Ivani, pa snimila Sanju koja drema! VIDEO

Stars
> 19:27h

Članice gurpe Hurricane redovno izveštavaju svoje pratioce o svakom svom koraku. Danas je na Instagram nalogu Ksenije Knežević osvanuo snimak koji je privukao pažnje.

foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačice je snimala svoje koleginice Ivanu Nikolić i Sanju Vučić dok su bile na aerodromu. Pevačice su prethodnih dana bile na Karibima, odakle su redovno kačile snimke. Sada su krenule sa luksuzne destinacije, a Ksenija je zabeležila atmosferu dok su čekale avion.

Ivana je jela pomfrit, a Ksenija ju je presekla pitanjem:

- Džaba trening. Šta radiš to? - rekla je Ksenija, a Sanja i Ivana su se nasmejale.

foto: Printscreen/Instagram

Potom je Ksenija usnimila Sanju koja je bila uspavana i jedva je pogledala u kameru. Pevačice ne ovde ne izgledaju kako smo navikli, već su u potpuno opuštenom izdanju.

Ivana je na svom Instagram nalogu objasnila zašto vreme provode na aerodromu. Naime, one su kasnile na autobus do aerodroma, pa sada čekaju sledeći let.

foto: Printscreen/Instagram

- Ono kad ti autobus odleti ispred nosa, pa moraš da čekaš 7h na aerodromu, spasite nas - napisala je Ivana i dodala emotikon koji se smeje.

Podsetimo, grupa Hurricane ove godine predstavlja će Srbiju na Evroviziji. Tim povodom Sanja je otkrila:

"Ništa se ne zna za pesmu, još uvek ne znamo kakva je procedura, postoje pregovori, ne možemo ništa da kažemo. Nadamo se visokom plasmanu" - rekla je Sanja tada.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO: