snašla se i na estradi

SEĆATE LI SE NEUGLEDNE DOMAĆICE KOJA JE GLASOM OSVOJILA SVET? Bogatstvo Suzan Bojl procenjuje se na 40 MILIONA $, a evo gde živi

Pop kultura
> 09:35h

Suzan Bojl je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i ceo tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvek u najboljim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom.

Kada je izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno menja broj telefona.

foto: Profimedia

U večeri finala, dok je ceo svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona gubi i iste večeri završava u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Od tada se dugo slabo pojavljivala u medijima. Onda se prošle godine pojavila njena najava da je spremna za povratak na scenu.

Tako je i bilo - vratila se tamo gde je sve i počelo, u emisiju "Britanija ima talenat", gde je otpevala pesmu koja ju je i proslavila - I dreamed a dream. Time je tada proslavila punih 10 godina od svog prvog pojavljivanja kojim je stekla svetsku slavu.

A za više od 10 godina, Suzan se bitno promenila. Sada je elegantnija, stilizovanija, a vidne su i određene estetske korekcije na njenom licu.

Jedno vreme pisalo se da je našla i partnera, međutim, ubrzo su govorkanja o tome prestala. A Suzan uživa u životu daleko od očiju javnosti, u kome se pokazuje samo kada njoj odgovara. Kako kaže, sa scene se i povukla jer nije mogla da podnese toliki pritisak popularnosti.

foto: Profimedia

- Moji ciljevi su danas jednostavni - da imam dobre prijatelje i porodicu oko sebe i da uživam u novcu koji sam zaradila, bez brige da ponovo neću moći da platim struju ili grejanje. Bila sam u toj situaciji, kad nisam mogla da platim račune nakon što mi je majka umrla, a pre nego što sam se prijavila za "Britanija ima talenat". Moj najveći strah je da se vratim na to, zato se tako trudim da razumno trošim - rekla je ona svojevremeno.

Suzan je kao odrasla saznala da boluje od Aspergerovog sindroma, zbog čega je, kako je tada objasnila "ponekad imala čudne reakcije u javnosti".

foto: Profimedia

Međutim, ta dijagnoza nije joj previše uticala na karijeru, niti na vođenje poslova - prošle godine bogatstvo Suzan Bojl procenjeno je na 40 miliona dolara. Suzan je u međuvremenu odbila da se preseli u luksuzniju kuću, ali je kupila kuću do svoje, te ju je proširila i napravila sebi svoju kuću iz snova sa šest spavaćih soba. Pored toga, pokrenula je čak četiri firme koje joj godišnje donose prihod od nešto više od tri miliona dolara.

foto: Profimedia

kurir.rs/blic zena