Foto: Kurir

mup

NEZAPAMĆENO NASILJE U BORU: Usred noći oteli mladića na pumpi, svirepo ga tukli, a zatim se vratili i napali radnika

Crna Hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. M. (20) i V. NJ. (44), obojicu iz okoline Boljevca, zbog sumnje da su počinili krivično delo zlostavljanje i mučenje u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode.

Osumnjičeni se terete da su tokom prošle noći na benzinskoj stanici na Selištu prišli muškarcu (21) koji je sedeo u svom autu, izvukli ga i tukli, a zatim ubacili u gepek njihovog vozila i odvezli nekoliko kilometara dalje. Kako se sumnja, nakon što su zaustavili vozilo, opet su počeli da tuku mladića, nakon čega je uspeo da pobegne.

M. M. se tereti i da se nakon toga vratio na benzinsku pumpu i fizički napao radnika pumpe. Potom je, kako se sumnja, otišao u jedno selu u okolini Bora, gde je ušao u kuću muškarca (24) koji je spavao i više puta ga udario motkom po glavi. Zatim mu u dvorištu razbio staklo na automobilu zbog čega se tereti i da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje.

- Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru - saopštio je MUP.

(Kurir.rs/Tanjug)