teško

PRETUŽNO! ČUJU SE SAMO SUZE U STUDIJU: Šabanov prijatelj opisao POTRESNE momente nakon tragedije! Svi zanemeli! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars

Povodom dve godine od tragične smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, emisija „Sceniranje“ na Kurir televiziji ugostila je njegove nejbliže prijatelje i saradnike.

foto: Kurir

Gosti emisije Darko Lazić, Vera Matović, Ivan Kukolj Kuki i Goran Jovanović prisetili su se momenta kada je Šaban nastradao, a od reči Gorana Jovanovića ceo studio je zaplakao.

- Sanela, Bata i Mihailo su otišli za Nemačku da srede šte treba tamo, a Ilda i Goca su ostale kod kuće. Kroz tu kuću je za pet dana prošlo nekoliko hiljada ljudi, samo da izjave saučešće – priseća se Goran Jovanović i dodaje da je preteško bilo organizovati sve.

U studiju je zavladao potpuni muk, a sve što se čulo dok je Goran pričao su suze svih prisutnih.

- Ja sam preuzeo jedan deo na sebe, da sve tehnički rešim. I tek veče pred sahranu ja sam stigao kući nešto ranije, seo sam, otvorio sam laptop da krenem da pišem i počeo sam da plačem. Tek tada sam se suočio sa time da mog prijatelja nema. Bilo je preteško izneti sve to – kaže Goran.

foto: Adria Media TV

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Kurir.rs

BONUS VIDEO: