kurir, Foto: Fondacija Budi Human

budimo humani

DA SAM ČAROBNJAK, JA BIH HODAO SAM, NIKOG NIŠTA NE BI BOLELO Ovo su želje malog Koste (9), kojem je hitno potrebna naša pomoć

Da sam čarobnjak ja bih prohodao, da sam čarobnjak, ja bih pisao sam. Da sam čarobnjak, ja bih hteo da nikog ništa ne boli...Ovo su reči i želje devetogodišnjeg dečaka Koste Galina, učenika OŠ "Branko Ćopić" u Rakovici, a da bi ih ispunio, neophodna mu je pomoć svih nas.

Društvo
> 15:19h

Kosta Galin je devetogodišnji dečak iz Beogrda kojem je potrebna novčana pomoć kako bi nastavio lečenje. Rođen je u avgustu 2011. godine kao drugo dete iz blizanačke trudnoće, koja se završila u sedmom mesecu. Oba dečaka prevremeno rođena imali su borbu za život. Kod Koste je, nažalost, krvarenje na mozgu ostavilo kao posledicu problem u motoričkom razvoju i dijagnozu celebralne paralize, dok je njegov brat nastavio da raste bez posledica.

foto: Kurir

Kosta je 2018. i 2019. godine bio na operacijama u Turskoj, koje su mu značajno otklonile spazam mišića, ali da bi prohodao neophodne su svakodnevne terapije i vežbe. Kurir je već pisao o ovom hrabrom dečaku, što je naišlo na značajan odjek humanih ljudi. Ali, Kosti je i dalje potrebna naša pomoć kako bi u maju ponovo mogao da ode na rehabilitaciju.

foto: Kurir

Za Kostino bezbrižno detinjstvo i ispunjenje želja iz pismenog sastava koje nikog nisu ostavile ravnodušnim! Budimo humani!