Foto: Privatna Arhiva

Pomozimo

SVEŠTENIK IZ KRAGUJEVCA MOLI ZA SPAS SINA (10): Malom Petru su se pojavile metastaze, nema više vremena! POTREBNO JE 150.000 EVRA

Neophodna je operacija, terapije i rehabilitacija. Klinici treba da se uplati 150.000 evra za 190 dana boravka, koliko je neophodno.

Društvo
> 11:17h

Sveštenik Goran Mićić iz Kragujevca, moli da se pomogne njegovom sinu Petru (10).

Petar je rođen 4. 10. 2010. godine u Kragujevcu. Njegovo bezbrižno detinjstvo prekinula je užasavajuća dijagnoza da se u njegovom telu razvija zloćudni rak (sarkom u levoj nozi) koji se širi velikom brzinom. U pitanju je vrsta kancera od koje oboleva 4 dece od 1.000.000.

foto: Privatna Arhiva

Bolnica za lečenje sarkoma kod dece, u Štutgartu je pristala da Petar tamo nastavi lečenje.

Neophodna je operacija, terapije i rehabilitacija. Klinici treba da se uplati 150. 000 evra za 190 dana boravka, koliko je neophodno. Petru su potrebna sredstva i za putne troškove i smeštaj.

Roditelji se obraćaju dobrim i humanim ljudima da pomognu, da Petar ode na lečenje u inostranstvo koje će mu vratiti pravo na detinjstvo i život.

Petar nema vremena! Pomozimo mu!

Da Petar pobedi opaku bolest! Budimo humani! Pošaljite 961 na broj 3030.

Kako javljaju kragujevački mediji, novac za operaciju malog Petra prikupljen je u rekordnom roku - za samo dva dana! U ovakvim situacijama vidi se koliko smo veliki narod!

Očekuje se da će akcija biti nastavljena.