Foto: Vladimir Šporčić, Ana Paunković

MNOGO JE NAUČIO OD STARIJE KOLEGINICE

SEKA JE JEDAN OD DIVOVA NAŠE GLUMAČKE SCENE: Marko Janketić opisao kako je raditi sa Sablićevom! Dovoljno ju je GLEDATI!

Pop kultura

Marko Janketić dotakao se rada sa legendarnom glumicom srpskog glumišta Sekom Sablić.

Njih dvoje sarađuju na jednoj seriji, pa je Marko izneo svoje utiske.

"Seku je dovoljno gledati kako radi i već naučiš nešto. Retko daje sugestije ili savete, ali kad to učini, pogodi u centar. Seka je svakako jedan od divova naše glumačke scene - ističe glumac, dodajući da je ova serija komedija karaktera i situacije, tako da je bezmalo svaka scena bila smešna ili duhovita na neki način, ali i najlepše je kada se ljudi iza kamere nasmeju ili odreaguju pozitivno", poručio je Janketić.

foto: Pritnscreen/RTS

Podsetimo, glumac Marko Janketić je u filmu Dara iz Jasenovca ostvario je zapaženu ulogu jednog od zapovednika logora Vjekoslava Luburića, zvanog Maks.

foto: Printscreen/Youtube

"Pokušavao sam da nađem mogućnost da odbranim takvu osobu. Nije bilo lako, međutim, ja sam ranije rekao da je to jako zanimljiv lik, pa su me razapeli i pitali kako zločinac može da bude zanimljiv, pa i Hitler je bio zanimljiv, i Staljin je bio zanimljiv kao i mnogi drugi. Prosto, radi se o čoveku koji je bio zadojen nekom mržnjom iz nacionalnog konteksta, koja meni nije bliska", izjavio je nedavno za "Mondo".

Bonus video:

Kurir.rs/K.Đ/Blic